Hirdetés
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
oszkarfincs
aktív tag
Az R5 jó, masszív, van benne anyag. Egy vaddisznóra emlékeztet. Csendes, de nem hangtalan. A legtöbb tesztben azt sugallták, hogy teljesen néma. Ez nem igaz, mert van hangja, még vga nélkül is. Nem zavaró, de ha figyeled, meghallod. Tulajdonképpen nem sokkal halkabb idleben, mint a nyolcezer forintos zalman t1 ház (ezzel viszonylag friss a tapasztalatom).
A ventiket én az alaplapra kötöttem, így kényelmesebben tudom szabályozni. A ventillátor szabályzó gomb viszont elég kellemetlen, egyáltalán nincs prémium érzése a gomb kattanásának. Valahogy nem érezni a fokozatokat, nem szívesen használnám, bizonytalannak érzem.
Összességében tetszik, viszont egy fele ennyibe kerülő házzal sem jártam volna rosszabbul, azt gondolom. Túl van hypolva ez a ház kérdés erősen, szerintem még az itt fórumozók nagy részének se lenne szüksége ilyen drága házakra.
-
oszkarfincs
aktív tag
válasz
turorudi
üzenetére
Hát ennyi pénzt nem szánok tápra meg plusz hűtőkre, tartok tőle hogy akkor csak még nagyobb lenne az elvárásom és nagyobbat csalódnék.
Nyilván nem filmet nézni akarok rajta 24 órában, ahhoz se i5 se dedikált videókártya nem kell. Ezt a gépet amolyan mindenesnek szánom, játékgépnek, munkára, tartalomfogyasztásra. Egy tízessel kerül többe egy normál jó hűtésű háznál, annyit nekem megér, ha ki tudok vele váltani egy médialejátszót és egy NAS-t. Szerintem beruházok egyre, legfeljebb berakom a sarokba.
-
oszkarfincs
aktív tag
válasz
turorudi
üzenetére
A teljes némaság, mint mondtam csak filmnézéskor domináns szempont és ott is csak 1 méterről. Egy 1080p-s film lejátszása gondolom nem olyan megterhelő a rendszernek, hogy maxon pörögne a videókártya.
Gtx750 Ti kártyákból léteznek 1 és 2 ventis darabok. Azt gondoltam, hogy ugyanazon hőmérsékletszint eléréshez az egyventiset magasabb szinten kell járatni, vagyis hangosabb lesz. Vagy rosszul gondolom?
Plusz hűtőt, ventilátort nem tervezek bele, lényegében pont azért, hogy ne legyen hangosabb.
Te mit javasolnál?
-
oszkarfincs
aktív tag
Szeretnék venni egy Fractal Design Define r4-et az alábbi alkatrészekkel:
alaplap: asus vanguard b85
processzor: intel i5-4440
ram: hyperx savage 2x4gb
táp: fsp raider 550
hdd: wd red efrx (1 vagy 2Gb)
ssd: intel 520
vga: gigabyte gtx 750 ti (2gb, 2 ventis)Úgy gondolom, hogy ezek eleve kevésbé melegedő komponensek, így a hűtés miatt nem parázom.
Viszont az érdekelne, hogy mennyire számít halknak ez a ház? Mi a reális elvárás vele szemben?
Játék alatt nem érdekes, ha hangos. Viszont úgy tervezem, hogy filmeket is erről néznék, így olyan házat szeretnék, amit 1 méter távolságból egyáltalán nem lehet ilyenkor hallani. Az idő nagy részében persze neteznék vagy zenét hallgatnék, nyilván ott is csendet szeretnék.
Mit gondoltok, ezeknek az igénynek megfelel ez a ház? Vagy keresgéljek még tovább?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Trollok komolyan
- Kuponkunyeráló
- OLED TV topic
- Könyvajánló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest