Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...(külön szám)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grafirka
őstag
-
Grafirka
őstag
-
Grafirka
őstag
válasz
turorudi
üzenetére
Mar be van szerelve a 2drb. Nanoxia DS 140mm
Homersekletek erezhetoen javultak. CPU full load -5C , GPU load -5 C , HDD -10CA HDD homersekletcsokkenes nem a plusz ventiknek koszonheto , hanem inkabb annak hogy a HDD bayt visszatettem a standard helyere es most mar renedesen szellozik.( szervizesek kozpre szereltek
nem tudom mielyen megfontolasbol )
A Seagate merevlemezem 47C volt a WD pedig 40C Most a Seagate ~37C a WD pedig ~31C ( 23 C szobahomerseklet)Viszont a lenyeg, hogy a CPU es foleg a VGA nyert 5C loadban, .A VGA eddig ~65C (max.67C ) melegedett most a 60at nem lattam meghaladni ami a boost orajel szempontjabol elonyos.
Zajszint szempontjabol nem eszletem kulonbseget, sot jatek alatt talan csendesebb is mivel a vga hutoje alacsonyabb sebessegen uzemel mint eddig. -
Grafirka
őstag
Sziasztok.
Fractal R5 hazzal milyen tapasztalatok vannak ha az alap gyari melle meg bekerul 2 drb 140 mm ventilator ?
Egy elol + egy a plafonra) Valakinek van konkret tapasztalata ezzel a felallassal ? Homerseklet . zajszint , hogy valtozott ?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
hasznald egeszseggel, nagyon fogod szeretni, egyszeruen premium minoseg .
nem tudom mielyen megfontolasbol )