Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
brownus
#1354
üzenetére
én brokkoliból fasírtot szoktam csinálni: megfőzöm, vagy párolom puhára, apróra vágom, 1-2 tojás, annyi liszt és/vagy zsemlemorzsa, hogy formázható legyen, és kevés olajban kisütöm. azért ilyen "nagyjából" a recept, mert nem lehet 2x egymás után ugyan úgy megcsinálni, de mindenhogy nagyon ízlik. egy kis tartárral a rizs jó köret hozzá.
-
rii
nagyúr
válasz
brownus
#1190
üzenetére
nekem tetszik az ahogy ők kajolnak (:
már csak azért is, mert egész napra lebontani a kaját egészségesebb
diéta alkalmával is legalább 6 kis étkezés javallott
nem mintha diátáznék, képtelen vagyok megvonni magamtól a kajátmeg nem lesz "akkora" az ember bele (:
szóval kisebb lesz a gyomor is, ha nem egyszerre sokat zabál valaki.mondjuk igyekszem sok zöldséget enni ... de elég sok puffaszt ,-(
káposzta, karfiol.marad a ferérrépa, sárgarépa, krumpli -> zőccségleves' (:
ja megolvastam lentebb a piacos tippet (: köszi (:
-
Kazimír
őstag
válasz
brownus
#1175
üzenetére
Bocs, ezt - úgy látszik - nem tudtam kihagyni.

Én életemben eddig - sajnos - csak egyszer ettem pisztrángot, és az ott volt.
Esetleg, ha tudod az ottani haltenyészet telefonszámát, akkor megkérdezheted, hogy nem szállítanak-e valamelyik pesti boltba.. vagy ez így túl bonyolult? -
rii
nagyúr
nagy vérfürdő volt .... csak úgy tocsogtam ..... az olivaolajban ... :-/
ugyanis be voltam sz@rva, hogy megint minden ráég a kerámia-kaspó-váza-alakú sütőedényem oldalára, úgyhogy meglocsoltam olivalajjal ... nem kellett volna

amúgy tök jó lett ....
most már csak találnom kell egy piacot, ahol ezeket olcsóbban is be lehet szerezni, mint egy 6ik kerületi magánzöldségesnél .... (:
tejföllel ... nagyon nyami ... (:
a zöldésgeket az alábbi két szempont alapján választottam ki:
könnyű legyen megpucolni, és ócsó legyen (:már egy hete nem ettem húst O.o
-
ladybug
őstag
Kis sajtszósz?
1 ek margarint olvassz fel, tegyél bele 1 ek lisztet, önts fel kkb 3 dl húslevessel, és keverd el csomómentesen, ehhez hazsnálj habvewrőt. Ha felforrt, akkor tegyél bele kevés tejet, és 2-3 ek tejfölt. Majd reszelj bele kb 10 dkg sajtot. Ha van otthon tubusos sajt, abból is tegyél bele keveset. Ízesítsd sóval, borssal, és már tálalhatod is. -
Thrawn
félisten
Anélkül is jó lehet, viszont tejet nem tennék bele, a vaj meg nem hiszem hogy rendesen elkeveredne benne. A fokhagymát kb 0.5-1 mm-es szeletekre vágva megsütheted a pipi mellett, és úgy mehet a mártásba

Majonéz házilag -
(ÉN)közPONT
őstag
Nos féligmeddig legális ............az Absinthban található némi fehér ürömfű (Artemisia absinthum) + Ánizs itt idézek a Mr.mixer.hu ról : Abszint (Absinth) – az iparszerű szeszgyártás történetében legmagasabb (legális), 60-80 %-os alkoholtartalommal előállított (zöld vagy színtelen) ital: fehér ürömfű (artemisia absinthium) és egyéb fűszernövények, valamint desztillált alkohol keveréke. A XX. század elején (kábítószerjellegű és addiktív káros hatására hivatkozva !!! EZ A LÉNYEG) szinte az egész világon betiltották. Az ezredfordulóra részben rehabilitálták; ma már az Európai Unióban - igaz korlátozott tujontartalommal - ismét forgalmazható.
A fehér ürőmfű+ánizs és az erős alkohol eggyütt kb olyan jellegü hatást vált ki mint egy gyenge canabis ......csak nem heherészel inkább fejbecsap persze ezt szokás módósítani ....már aki tudja és aki meri azzal ,hogy régies nevén laudanumot csepegtetnek hozzá amikor meggyújtják ! Itt ha a téma érdekel és nagykorú vagy akkor www.google.hu keress rá a laudánum ra és rájössz ,hogy mi a modern neve az alapanyagát meg vidéken vagy a piacon meg lehet venni ( a lényeg ,hogy érettlen legyen!) ebből kell egy főzet és a kicsorgó nedű a laudanum DE MAXIMUM CAREFULL mert könnyen szent péter előtt találhatod magad !
Visszatérve a kérdésedre vehetsz nálunk is olyan 8000 huf környékén pl finn italnagyker DE a legjobb választás az ha olyan márkát választasz amibe a thujon szint 20% vagy felette van mert az üt nagyon! Ja ha akarsz kotyvaszthatcc othon is mert kapni hozzá Kit-et is[L] http://www.phenomene.de/absinthkit/index-e.htm[/L] Ez a címe ahol hozzájuthatsz az alapanyagoknak és dokumentácíónak :
Contact Customer Support Here
''AbsinthKit'' & www.AbsinthKit.de
© 2001-2005 Schmal GbR
Fritz-Reuter-Str.13
01097 Dresden, Germany
Phone: +49-163-439-7375
Fax : +49-89-148-822-3512
ÉS itt egy oldal ahol kész italokat árulnak
Bővebben: link
Bővebben: link
Take CARE !!! -
(ÉN)közPONT
őstag
Igazán nincs mit ja ha ott jársz akkor ha módódban áll akkor kérjél egész csirkét arra van egy frankó receptem !
Egész csirke mondjuk PH főzőcske de fakkanál módra
Hozzávalók 1 csirke , 40 dkg gomba +1 hagyma+4-5 gerezd fokhagyma +néhány karika hegyes erős + csirkemáj+bacon szalonna + 2 zsömi+2 tojássárga+bazsalikom+édesnemes pirosP,bors,petrezselyem+só
A hagymát a baconnal megpiritod , rádobod a felcsikozott csirkemájat +utána felkckázott gombát ezt összepiritod és befüszerezed izlés szerint az alábbi füszerekből ha kihült akkor vizbeteszed a zsömiket és közben beledolgozod a 2 tojássárgát a töltelékbe ha ez megvan az ázott zsömikkel összedolgozod a tölteléket és betöltöd a csirkét a bőre alatt és a maradék tölteléket a hasába rakod és előmelegített sütőben 200 C -n bő folyadékkal fólia alatt jó 1 órát párolod ha ez done akkor fólia le és a levével locsolgatva pirosra sütőd ! -
(ÉN)közPONT
őstag
A lehelen a húsrészlegen van egy aki házi nevelésű csirkét hírdet azt ne kérdezd hanyadik a sorban a lényeg ki van írva házi csirke de megkérdezed valamelyik zöldséget árúló öreg nénit és útba világosít de ha az nem akkor gyere el a hegyvidék piacra ott 1 hentes van ! én ott szoktam legtöbbször venni és mindig tökéletes az árúja igaz 150-200 huf al magasabb is az ár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali médialejátszót?
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple asztali gépek
- MIUI / HyperOS topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Jövedelem
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xbox tulajok OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest






Grillezett halhoz is nagyon finom
Én nem szoktam. Nincs is ilyen edényem.
![[kép] [kép]](http://www.arla.se/images/Recipe/RecipeImages/622.jpg)
asszem este meglepem asszonypajtit vele csak ha nincs hari UPPgradelek bele egy kis laskagombát is !
Mr.Csizmás
krizmo_
