- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kazimír
őstag
válasz
brownus #1175 üzenetére
Bocs, ezt - úgy látszik - nem tudtam kihagyni.
Én életemben eddig - sajnos - csak egyszer ettem pisztrángot, és az ott volt.
Esetleg, ha tudod az ottani haltenyészet telefonszámát, akkor megkérdezheted, hogy nem szállítanak-e valamelyik pesti boltba.. vagy ez így túl bonyolult? -
Kazimír
őstag
válasz
ipavlidu! #1149 üzenetére
tegyél bele még sajtot (létezik sokféle, de lehet helyette/mellette mondjuk juhtúrót is), meg valami zöldet, amit találsz (mondjuk uborka - savanyú vagy kígyó - , paprika, stb.) szerintem ezektől még nem ázik el. A paradicsomtól már igen.
Vagy olajbogyó ha van, az felszeletelve sem rontja el. Retek még nemigen terem, így azt hiába is ajánlanámCalzonét már sokszor ettem pizzériában, kíváncsi vagyok a te receptedre is
-
Kazimír
őstag
Rozmaringos, fokhagymás mustáros szósszal megtöltjük a - természetesen előtte sózott - csirkemellek (vagy darabok) belsejét és szalonnába göngyölve sütőbe tesszük.
35-40 perc fedő alatt, majd 10 a végén anélkül. Időnként locsolgathatjuk a saját szaftjával.
Köretként kuktában főtt kockára vágott burgonya, melyet főzés után még pár percet olajsütőben piríthatunk. Só és petrezselyem került rá tálalás előtt.
Hozzá saláta: Kínai kel, zellerszár, 1 paradicsom, lilahagyma, kapribogyó. Leöntve ecet, só víz, tökmagolaj(!) kombóval.Hozzá száraz siklósi vörösbor (CS)
Ez volt ma vacsorára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync