Új hozzászólás Aktív témák

  • philoxenia

    MODERÁTOR

    válasz attiati #8210 üzenetére

    Pataki tál nálam nem vált be, egy időben nagy divat volt, de nekem rendkívül macerás a kezelése. Ha már agyagtál, akkor jobb a mázas. Múlt hétvégén beszélgettem Dinnyésen egy fazekas hölggyel, ő mondta, hogy nyugodtan süthetsz. párolhatsz benne bármit. Mondtam Neki, hogy vannak őrségi edényeim, de féltem őket és inkább díszek. Tőle tudtam meg, hogy az agyag fajtája sem mindegy, az őrségi agyagból készítettekben főzni is lehet, tűzhelyen, az övéi esetében ezt nem javasolja. Ellenben nagyon szép kis tányérokat tudtam Tőle venni, majd ha lesz időm teszek föl képet. A dinnyési Várparkba már ezért megérte betérni. :) Amúgy kisebb gyerekekkel a Várpark tökéletes program és még nincs is messze Pesttől.

Új hozzászólás Aktív témák