- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
attiati #8210 üzenetére
Pataki tál nálam nem vált be, egy időben nagy divat volt, de nekem rendkívül macerás a kezelése. Ha már agyagtál, akkor jobb a mázas. Múlt hétvégén beszélgettem Dinnyésen egy fazekas hölggyel, ő mondta, hogy nyugodtan süthetsz. párolhatsz benne bármit. Mondtam Neki, hogy vannak őrségi edényeim, de féltem őket és inkább díszek. Tőle tudtam meg, hogy az agyag fajtája sem mindegy, az őrségi agyagból készítettekben főzni is lehet, tűzhelyen, az övéi esetében ezt nem javasolja. Ellenben nagyon szép kis tányérokat tudtam Tőle venni, majd ha lesz időm teszek föl képet. A dinnyési Várparkba már ezért megérte betérni.
Amúgy kisebb gyerekekkel a Várpark tökéletes program és még nincs is messze Pesttől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest