- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- V.Milán: ⭐DICSŐSÉGFALAM⭐
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz
attiati #11529 üzenetére
En meg tudom ajanlani a Pekmuhelyt. Szerintem a felbarnajuk az egyik legjobb sallangmentes alapkenyer. Nem olyan fancy, mint az Artizan, kisebb a valasztek, de nagyon jo szerintem.
Van meg nagyon jo kenyer a Vajban es a Normaban bar ezek szerintem mar tul dragak.
Ott van meg a Marmonstein pekseg. Asszem a legregebbi kezmuves vadkovaszos. Sajnos csak egyszer volt alkalmam kiprobalni egy magos kenyeruket. Az nagyon jo volt.
Csak hallomasbol ismerem a Pipacsot. Ugy emlekszem, hogy ott is kemenyebbek az arak.
Az en kozelembe nem reg nyilt a SALT Bakery. Ez egy Michelin csillagos etteremhez tartozik. Van sima kovaszos kenyer normalis aron (kb Artizan ar). Annyiban mas, mint a tobbi, hogy szerintem itt nagyon magas hidratacioval dolgoznak es extrem levegos a kenyer. Itt van veres csiga is
Probaltam meg a Vadkovaszos pekseg kenyeret. Nem volt rossz, de a Pekmuhely vagy Artizan jobb.
Lattam mar egyebkent talan Primaban vagy Sparban is vadkovaszos kenyeret. Van egy ceg amelyik nagyobb mennyisegben valahogy automatizaltan gyartja nem pedig kis kezmuves peksegben. Ok szallitanak boltoknak. Tudomasom szerint az is adalekmentes es csak vadkovasz van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Metal topik
- Hálózati / IP kamera
- sziku69: Szólánc.
- ASUS routerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest