Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Foxpost téma összefoglaló
(Olvasd el, mielőtt kommentelsz!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyilván ebben is van igazság de pont ezért van (és ezért tarom olyan jónak) az értékelési rendszert. Ha a fent említett kollégának lenne egy 15 pozitív értékelése akkor simán feladnám neki utánvéttel is. Sokat hallani rossz tapasztalatokról de azért akinke már van pár tucat pozitív értékelése az nagy valószínűséggel nem dobja a hibátlan renoméját egy sokadik üzletben. Egy nullás, lehet, hogy a világ leg becsületesebb arca, csak hát ki tudja azt?
-
Oldman2
nagyúr
-
winbox
senior tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Én többet senkinek se adok fel utánvéttel semmit. Jófogáson megvették utánvéttel 20.000 Ft értékű cuccot, előtte természetesen telefonon egyeztettünk, normális volt. 05.31-én adtam fel, 1-én már ott is volt. Pár napig nem vette át. Felhívtam. Mondta igen elfelejtette, átveszi. Na utána már a telefont se vette fel. Ma beszéltem foxposttal, mert múlt hét hétfő óta a raktarukban van a csomag követés szerint, elvileg a napokban jön majd vissza es átvételkor még 500 Ft-ot fizetek, az 1500 Ft feladási díj után. Soha többé utánvét, semmilyen küldéssel.
-
-
LuckyL
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
igen, mérlegelés kérdése a dolog, neked kell döntened
-
-
LuckyL
őstag
válasz
mefistofeles
üzenetére
vagy két-három hét mire visszajut a feladási automatába és lesz valami plusz díj amit ki kell fizetned, mintha 500 ft rémlene, de lehet függ a csomag méretétől is
-
Skacok! ha utánvéttel adom fel a csomagot és nem veszik át akkor mi van?
-
-
tboldi
nagyúr
Üdv!
Csak kíváncsi vagyok, van-e rajtam kívül még valaki hasonló cipőben.
Június 2-án (szerdán) adtam fel egy csomagot utánvéttel, amit 4-én (pénteken) át is vett a címzett. A következő héten 3 munkanapon belül, azaz hétfőn, kedden és szerdán sem kaptam meg az összeget, az oldalon a státusz is változatlanul "nincs átutalva" volt, úgyhogy csütörtökön (10-én) írtam nekik a megfelelő űrlapot kitöltve. Még aznap kaptam is egy válaszemailt, hogy "elnézését kérjük, üzenetét továbbítjuk a pénzügyi munkatársak felé". Aztán pénteken sem történt semmi.
Ma telefonáltam az ügyfélszolgálatnak, mert továbbra is "nincs átutalva" a státusz, és annyit sikerült megtudnom, hogy az OTP rendszerében van valami hiba, és nem érkeztek be hozzájuk az összegek, de már dolgoznak az elhárításon, és amint lehet, utalnak.
Jobb híján várok tovább, de ha péntekig megint csak nem kapom meg a pénzt, akkor jövő hét hétfőn újra zaklatom őket telefonon. -
válasz
razorka777
üzenetére
Semmi se kell ráírni, legalábbis én nem szoktam, és mindig megkapta a címzett
-
razorka777
veterán
Üdv!
Ha csomagfeladásnál kérem a cimke nyomtatást, akkor nem kell írjak semmit a csomagra?Köszönöm.
-
-
LuckyL
őstag
válasz
DeathAdder
üzenetére
van hogy "elfelejtik", nekem is volt iylen telefonáltam és másnap utalták
kb 100 ból 1x előfordul -
válasz
DeathAdder
üzenetére
Sztem ez nem normális, telefonálj be.
-
Üdvözlet.
Címzett 21-én átvette az utánvétes csomagomat (házhoz kézbesítés volt), de még mindig nem utalták el a pénzt, a foxpost oldalán is azt írja: Nincs átutalva
Eddig minden esetben utalták a pénzt 2 munkanapon belül.
Van ezzel valami tapasztalat, hogy milyen formában keressem fel őket, vagy szoktak ennyit késni normál esetben is?

-
Na, ma tudtam meg, hogy a csomagos átvétel utánvétje max 150k lehet.
-
freaghill
őstag
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem, feladni szeretnék egy csomagot foxposzttal automatába.Már előre kifizette a címzett a csomagot, csomagküldési díjjal egyben.
Neten regisztráltam a foxpost oldalán, el is indítottam a feladást, de a végén nem kérte a kártya adataimat hogy kifzessem.Attól tartok, hogy az automatánál sem fogja felajánlani, és nem szeretném kifizettetni mégegyszer a címzettel a csomagot.
Köszi!
-
-
djpundro
aktív tag
Jo napot
FoxPost nak ezt az emailt irtam ma .A lenyeg ,en 4,20 cent et fizetek itt Ausztriaba egy ilyen csomagert .Es ilyen lassu postat meg nem ertem meg .a Haver mondta fizessek többet es gyorsabb lesz .Hat megy a leszivas ,az egy biztos .Jo Napot
En Ausztriaban lakom es Pecsröl egy csomagot varok .Pecsröl Köszegre feladtak a Foxpost automataba meg Hetfön 22.03 .
(mivel majd ugy gondoltam az ismerös nekem athozza ,mert a Köszegi akinek megy a csomag itt dolgozik Ausztriaban )
Egyszerüen nem tudom megerteni mit ülnek ennyi ideig a csomagon ?????
En rendszeresen kapok Nemetorszagbol csomagot ami 1 nap alatt is megszokott erkezni Ausztriaba .
Egyszerüen ez a hozzaalas botranyos .
En biztos vagyok benne ,hogy elöször es soha többet önökkel nem rendelek csomagot !
.Szegyeljek magukat !!!!Ez nem hozzaalas .Es szidni szoktam hallani ,mert nyugaton igy vagy ugy .Hat valahol elkene mar kezdeni ,vagy jo ez önöknek ??
Felsöpulya -
winbox
senior tag
KUPON
CherriskGo200
-200Ft automatába és házhozszállítással is működik.
2021.05.31-ig érvényes
-
gabo89
senior tag
Sziasztok!
Csütörtök este megjött a csomagom az Auchan automatába. Február 15-ig átvehetem. Majd ma este kapok egy email-t, hogy a raktárba van a csomagom, és hamarosan megkapom a Spar automatába (ugyan abban a városban). Ezt hogy gondolják?
-
R3laX
addikt
Megjött a cucc végre. Volt vmi szennyeződés is rajta, újra kellett csomagolni, de ideért.
-
Szevasztok srácok. A foxpost azt írja az oldalon, hogy az utánvétnél a számlaszám megadásánál figyeljek a formátumra. De azért nem adják meg, hogy mi a helyes formátum. Tudtok erről valamit?
Melyik lehet a helyes?
10404601 86767682 66491002
10404601-86767682-66491002
104046018676768266491002 -
R3laX
addikt
Nem tudtam, hogy létezik még 2021-ben ennyire rossz futárcég. El is hiszem, hogy ebbe a fórumba nem érdemes túl sokat írni. Én már lassan azt is kinézem a helyzetből, hogy mivel zölden mutatja az automatát, amíg nincs meg egy bizonyos mennyiség, addig nem is szállítják tovább, illetve nem is mennek alig megpakolt automatákhoz.
-
R3laX
addikt
igen, sztem itt Esztergomban nincsenek is sok ideje. Feladónak tuti mondtam volna, h ne így, ha ezeket tudom. 1-2hét
LuckyL fórumtárs tudhat vmit 670+ pont után. [link]Mostantól csak tartós kaját. Tényleg ha Franciaországból megrendelem a csomagom mondjuk pénteken, köv hét maximum csüt ideér. 1500+ km. Ez 120km.
-
LuckyL
őstag
ha több utánvétes csomagot is küldtök figyeljetek oda jól, hogy mindnek megérkezik-e az ára
nekem most 46 ezer ft ot "elfelejtettek" átutalni, pedig a rendszerben ugy jelzi egy hete hogy utalva
reklamációra azt mondták 8 munkanap mulva küldik... -
-
Dare2Live
félisten
MI ajánlható házhozszállításra?
notit kell küldenem, legutobb foxpost volt ami jó, gyors volt de most nem 15kst tételről van szó. Kicsit bizalmatlan vagyok. De ha akkor még mindig inkább foxpost mint posta.

-
didros
senior tag
Házhoszszállítás esetén ki az a "partner" akinek átadják a csomagot? Illetve milyen számon lehet őket felhívni? Köszi!
-
Met
nagyúr
Akinek feladok csomagot az látja hogy mennyit fizettem a feladásért?
Megnéztem, elkezdtem a feladást, kiválasztottam az automatát és a méretet, megnéztem a kalkulátort ott az akciós árnál olcsóbbat mutat.
Közben meg oda van írva hogy a feladáskor derül ki hogy mennyibe kerül.
A vevő fizeti a feladást is. Őt se akarom átverni és magamat se.Ha most megrendelem a szállítást, hány napig tudom feladni? Mert nem tudom mikor utal.
-
-
Dolphine
addikt
Szintén vidék csak kisváros.
Nekem sem volt eddig bajom, de most már van sajnos!
Először arra gondoltam, hogy csak nálam van a gond, de utána láttam a Foxpost Facebook oldalát! Tele van panaszokkal, ráadásul a Foxpost törli a nem kívánatos posztokat! Az ügyfélszolgálat telefonon és emailen is elérhetetlen volt az elmúlt hetekben!
Telefonon pénteken végre tudtam beszélni velük, remélem megoldódik a probléma! Emailre még mindig nem kaptam választ! -
Oldman2
nagyúr
válasz
Dolphine
üzenetére
A saját, elmúlt időszakbéli tapasztalataim alapján azt mondom, hogy úgy "amblokk" nem szabad kijelenteni, hogy szarafoxpost!!!

Egy vidéki nagyvárosban élek, többször adtam fel csúcsidőben is, még utánvéttel is csomagot, mindig időben megkapta a feladó (vagy én, ha rendeltem valamit), az utánvét összege teljesen korrekt idő alatt megérkezett a bankszámlámra.
Elfogadom, hogy néhol nagyon nem ajánlott, de pl. nálunk kimondottan ajánlottak!

-
Ezt a QR kódot melyik pont olvassa le pontosan?
Tegnap rámegyek, erre mutat rajzon valami piktogramokat, hogy hova tartsam a QR kódot, közben sötét van mint az állat, ott világítom a másik kezemmel a másik telefonnal, hónom alatt a csomaggal, aztán miután minden biszbaszhoz odatartottam már a QR kódot feladtam, és inkább bütöttem a feladási kódot
rendes közönségem volt már, de segíteni ők sem tudtak 
-
Dare2Live
félisten
foxpostban adtam fel vmit ma.
becsomagoltam, elvittem kérte a vevő telefonszámát, hogy melyik foxpost automatába kérem, fizettem, beraktam a "cellaba". Kértem számlát nem nyomtatott. De egy követési számot se írt ki. Pénzt azt levonták.
Ez így normális?
Egy Szfvár->BP automata->automata esetén mikorra kéne megérkezzen?Kicsit izgulok.
-
balika21
tag
Rendben, köszönöm a válaszokat, de valami hivatalos leirás nincs, hogy a megrendelést hogyan töröljem, vagy mennyi idő elteltével törlődik?
-
wolfman87
csendes tag
válasz
balika21
üzenetére
Ha jót akarsz magadnak ne foglalkozz velük.
Nekem a mai napig nem adnak semmi konkrétat, hogy hol a csomag...
A Facebook oldalukról folyamatosan törölnek és bannolnak azóta is sok hozzászólást és embert.
Inkább GLS, vagy valami komoly cég.
Én is inkább elvittem volna magam 15ezer forintért, mint most bukok vagy 50 ezret...
Dehát utólag okos az ember. Te tanulj a mi hibánkból!
-
balika21
tag
Sziasztok,
megrendeltem a foxpost feladást házhoz, de nem kértem cimkenyomtatást, és rájöttem, hogy nem megyek melózni, így nem tudom kinyomtatni, de a csomagot fel szeretném adni, hogyan törölhetem a rendelést, vagy módosíthatom? vagy ne foglalkozzak vele, és automatikusan törlődni fog?
bár a kommenteket visszaolvasva, lehet inkább nem is erőltetném a fox-ot.
-
wolfman87
csendes tag
Sziasztok!
Mi is belebotlottunk abba a hibába, hogy foximaxi-val adtunk fel csomagot...(automatából-házhoz)
Ügyfélszolgálat minősíthetetlen, még a telefont is ránk nyomták.
Facebookon törlik a negatív hozzászólásokat és le is tiltják azt aki negatívan kommentel.
Ez aztán a minőség politika!
Teljes káosz, senki nem tud semmit, pedig a csomagot mindig kezeli valaki, de nem találják.
Úgy kezdik, hogy hitegetnek. Egy kis türelem, x-ig kivisszük a csomagot, utána y-ig, stb...
Most már azt mondták nem találják a csomagot.
És akárhogy 2-3 munkanapot ígérnek az interneten, az ÁSZF-be 15 nap van.
Az csak hab a törtán, hogy több, mint 100.000 Ft értékű volt a csomag, de maximum a feladási díj 15x -ét kaphatjuk vissza (kb. 56.000Ft).Soha többet ez a cég.
Csak tegnap sikerült szétküldenem kb. 70 emai-t az ismerőseimnek, hogy mindenkinek mondják akinek csak tudják, hogy senki se használja ezt a minősíthetetlen dolgot. De sajnos egyre több helyen látom, hogy sokan belefutottak a bajba.
Ha nem akartok bajt, Ti se tegyétek! -
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Foxpostba rendelt csomag elvileg megérkezett a kijelölt helyre (azért elvileg, mivel nem kaptunk róla értesítést csak a nyomkövetési szám szerint van itt a csomag) de nyitókódot nem kaptunk!
Ilyenkor mi van?
Telefon esélytelen fel sem veszik, 10 perc után szakítják a vonalat!
10 próbálkozáson vagyok túl! -
tonyrulez
őstag
Mostani rendelgetések kapcsán arra jutottam hogy a Foxpost már nem a legjobb választás, mert Posta Csomagautomata olcsóbb és gyorsabb. Eddig a Foxpost csomag 1-2 munkanap alatt megjött. Most beletelt 5 munkanapba*. Rendeltem Posta automatába, az meg 2 munkanap volt (az ígéretük 1 munkanap).
Emellett kissé felmentek az árak is. Egy kis összefoglaló:
Foxpost:
XS-S (11 cm x 36 cm x 61 cm) 1099
M (19 cm x 36 cm x 61 cm) 1199
L (37 cm x 36 cm x 61 cm) 1699
XL (60 cm x 36 cm x 61 cm) 2299Posta csomagautomata:
mérettől független, max 50x35x31 cm
tömegtől függ:
0-2kg 945
2-5kg 1095
5-15kg 1425Szerintem 2kg alá többség befér, 5kg alá pedig szinte mindenki, és ennyiért a Foxpost L méretben lehet feladni, XS-S áron.
Automatákat tekintve van pro-kontra. Foxpostnak van 155db, Postának 51db. Postai automaták mind kültériek, 0-24 lehet kivenni csomagot, Foxpost-nál pedig többségben vannak az üzletházakban lévőek, ami annak nyitvatartási idejétől függ.
Ami előny a posta részére, hogy nem csak automatából lehet feladni automatába, hanem bármely postáról is. Faluról való rendelésnél, ahol közel s távol nincs Foxpost automata, de posta van, nagyon jól jött ez. Postából van 3739db. Szóval ha a vevőhöz van közel posta automata, akkor bárhonnan fel tudják adni.
*megjegyzem az 5 munkanapos (1 hetes) szállítás nem a teli automata miatt volt. Miután magánszemély feladta az árut, utána rendeltem boltból valamit automatába (mindkét esetben Budapestről lett feladva), az másnap (!) megérkezett, a magán cucc előtt.
-
Üdvözlet

Automatába küldenék egy csomagot, kérdésem hogy az értékbiztosítás itt hogyan néz ki, ha a csomag nem utánvételes?
Azt mondja a címzett, akinek feladnám, hogy 300ig mehet a felár nélküli értékbiztosítás? Sehol nem látok erre kijelölhető opciót, hacsak nem utánvételes a dolog. 420 ezres értékbiztosítással hogyan tudok csomagot feladni?
Vagy egyszerűbb a posta ebben az esetben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót.
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jövedelem
- Linux felhasználók OFF topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Célegyenesben a Yettel TV
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Spórolós topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
De ha bizonytalanok a vevők, akkor belinkelem a 111 pozitívos profilomat, eddig mindig bevált

Hát oké, jóféle rendszerük lehet.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)

Telefonon pénteken végre tudtam beszélni velük, remélem megoldódik a probléma! Emailre még mindig nem kaptam választ!