Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalanceR
addikt
válasz ludsimon #3005 üzenetére
Tény, éjszaka nem a legjobb a kis g600, de lehet trükközni...
De ha szpotra rakod a fénymérést, és "háttérfény" módban van a gép + a vakut bekapcsolod, 2-3 métert egész jól be tud villantani, csak a zaj, ami zavaró... de élességet egész jó állít ilyenkor, és a színek is rendben vannak...
A zajt meg ugye lehet szűrni...[ Szerkesztve ]
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
BalanceR
addikt
válasz ludsimon #3015 üzenetére
Pedig a lepkék hogy imádják a power-ledetEgy kis referencia:
Szpot fénymérés, "háttérfény" mód + a vaku...
A kép teljes sötétségen készült kb 3 méterről...
100%-os képkivágással (tehát ez csak a képből kivágott szelet,100%os nagyításban(nem álomfotó, de már telefontól nemannyira rossz...)
[ Szerkesztve ]
-
-
Kiskrapek90
tag
válasz ludsimon #3042 üzenetére
Igen, mikor töltöttem fel őket nekem is feltűnt!
Esetleg valaki tudna írni nekem egy tökéletes kamerabeállítást?
És megkérnék mindenkit, akinek D600asa van, hogy osszon már meg pár képet, mert kíváncsi vagyok, hogy csak nekem ilyen színszegény, vagy másnak is!
[ Szerkesztve ]
-
Kiskrapek90
tag
válasz ludsimon #3058 üzenetére
Nem nyúltam a színhez!
Már csak azért sem, mert nem nagyon értek a képszerkesztéshez! (csak a minimál dolgokat..átméretezés, meg vörösszsem csökkentés és photoshopba ki tudom csicsázni brushal!)
Egy 3-4 éves telótól nem is várom, hogy gyári állapotban legyen a külseje!
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz ludsimon #3067 üzenetére
Hát..,ugyan nem volt meg sokéig a G600-am, de a pár tesztkép során nálam nagyon kevés felület égett ki, pl. az ég egyiken sem.
Üdv.M
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
attika89
senior tag
válasz ludsimon #3109 üzenetére
Köszi nektek!
A madarassal nagy szerencsém volt, Utána próbálkoztam még jó párszor, de a fecskék nem akarták.
Kíváncsi leszek az N86 milyen képeket készít majd, ha végre megjelenik.
Nem bánnám, ha rosszabb lenne[ Szerkesztve ]
fountain pen is life | Samsung S22 Ultra | Hifiman Ananda Nano
-
attika89
senior tag
válasz ludsimon #3111 üzenetére
Ezeket úgy szeretem, mikor kimondják egy cuccról, hogy az év legjobbja, és közben alig tudni róla valamit. Pl N86-al készült tesztképeket sehol sem találok (1-2-t kivéve).
Nokiának persze ez is jó, mert még egy oka van arra, hogy a telefon 150-160e forint körül kezdjen.
Majd meglátjuk. Nekem teljesen megfelel már az innov8 is, de ha ez még jobb lenne, akkor attól félek előbújna a birtoklási kényszer, hogy még jobbat, még jobbat. De hála istennek úgyis annyira túl lesz árazva, hogy ne legyen lehetőségem megvennifountain pen is life | Samsung S22 Ultra | Hifiman Ananda Nano
-
-
Wictor
őstag
válasz ludsimon #3145 üzenetére
Ez most nekem szólt? Egyébként ha rám gondoltál az előző hsz-ben, figyelj, mindenki engedélyezte a fotózást, senki nem verte ki a kezemből emiatt a telót, tehát nem ellenkezett senki sem. Most az összes embert nem tudtam egyenként megkérdezni, hogy lefotózhatom-e. Ha meg a Red Bull engedélyére gondoltál, úgyis ezernyi videó van fenn erről a hétvégi programról a neten, aki azokat felrakta, őket sem érdekelte, hogy lehet-e fotózni/videózni, vagy nem...
[ Szerkesztve ]
-
Wictor
őstag
válasz ludsimon #3152 üzenetére
De én most azt nem értem, hogy az én előzőleg belinkelt képeimre gondolsz, hogy azok személységi jogokat sértenek, vagy Te akarsz feltenni egy olyan képet, amit Te csináltál egy személyről a beleegyezése nélkül?! Erre majd kérnék választ!
Egyébként ebben a mai világban senkit sem érdekel, hogy kit, vagy mit fotózol, még ha nincs rá engedélyed, akkor sem... Bajod elvileg nem lehet belőle, bár ezt nem merem biztosra mondani... Az meg szerintem hülyeség, hogy nem kapcsolható ki az exponáló-hang, meg hogy a piros led világít fotózás közben. De ez egyéni vélemény.
[ Szerkesztve ]
-
Wictor
őstag
válasz ludsimon #3154 üzenetére
Hát nem gondoltam eddig, hogy az is baj, ha kicsit fotózgatok a tömegben, de ezek szerint akkor... De ez milyen dolog már? Más is tett már fel ilyen, vagy ehhez hasonló képeket, és semmi baja nem lett belőle.
(De valld be, hogy csak megláttad magad az egyik képen, éppen egy előnytelen pozícióban lefotózva, és azért kérdezted most ezt meg... )
-
BalanceR
addikt
válasz ludsimon #3145 üzenetére
Amennyiben a kép nem sértő,nem okoz valamilyen úton anyagi, nemanyagi kárt az illetőnek, minden gond nélkül felteheted bárhova, legrosszabb esetben ha az illetőt mégis zavarja, megkérhet a fotó eltávolítására, ezt teheti személyesen, vagy ha nagyon gecc, mehet peres útra, de az ilyenekkel nemigazán foglalkoznak, általában elévül a dolog, mire sorra kerül...
Viszont ha Neked a feltett fotóból bármilyen jellegű hasznod ( anyagi, nem anyagi) keletkezik, azt jogilag meg kell osztanod az illetővel, az arányt az adott féllel egyeztetni kell...(nemanyagi kár Pl. ha a részeg haverodat meszelten seg.gel fotózod egy szamárral a mezőn)
-
BalanceR
addikt
válasz ludsimon #3224 üzenetére
OMG?
Ez mitől?
A második kép mint valami impresszionista festmény...
Énis gondolkodom az N 82re váltáson, de most egy kicsit ledöbbentem...
Biztos valami összezavarta a SW-t ...
Köszi, hogy feltetted, majd keresek énis ilyen "nem sikerült valami fényesen" fotókat!#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
Enjoy
addikt
válasz ludsimon #3242 üzenetére
Meg éjszakai képekben is!
Nagyon jó kamerája van, egy-két szituációban jobb az innov8, de az jóval drágább készülék, meg nagyobb pixelszámmal dolgozik, ami igazándiból nem jelent előnyt számára...
Szóval szerintem még mindig ott van az N82 a TOP3 kamerfon listában► més que un club ◄
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Iphone 16 Pro Natural Titanium 128Gb/1 év Apple garancia/Független/Iphone 16 beszámítok
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- Spello vezezeték nélküli töltőállomások kedvező áron a Superial.hu-tól
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S24 128GB Fekete. TRU8149
- LG V30 ThinQ SILVER 4/64
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest