Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalacskepu: R.I.P. Aláírások
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db. SSD (HDD) befogadására
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ludsimon
veterán
válasz
Danny750 #8523 üzenetére
Leírtam, csak egymás melletti, fej fej teszten lehetne leírni a telefonok tudását, így csak magadat minősíted. (N82-N79 meg egy csomó telefon van ami nagyon hasonló képeket lő)
Sose lehet tudni mit lehet kihozni egyes telefonokból ugyan azon fénytulajdonságok mellett.Én is lepődtem már meg mikor megláttam egyes fényviszonyok között mire képes az N79-em.
Természetesen minden telefon tud tré képeket készíteni, nem ezen van a hangsúly.
Érteni kell hozzá beállítani a teló szoftverét.Nincs benne nagy ördöngösség.
Ami viszont egyértelmű és nyilvánvaló, hogy az Aréna az pocsék képeket készít, olyan életlen, mintha festmény lenne 'maszatos' képeket készít. Én nem láttam vele még értelmes képet.
Már ne is haragudj meg, de makrót bármelyik mai telefon tud készíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Politika
- Milyen autót vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia mediamarkt
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Titánszürke sok extrával
- ÚJ, BONTATLAN Honor 200 Lite 256GB - GYÁRI GARANCIA 2026 novemberig
- Samsung Galaxy Z Flip 3 5G. 8/256GB
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új Hangkeverő 6hó jótállással!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest