Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joker88
őstag
In loving memory of Garrett Lockhart
-
siofok
őstag
picit sötét lett a kép,de nekem tetszik gomba
és készítettem eggy kis napfelkeltés timelapse-t is.
Nexus 5
[ Szerkesztve ]
OnePlus nord 2t
-
Zsoltika11
tag
-
legiaap
félisten
Kameracsata: [link]
G3 simán győzött szerintem.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Bozek
nagyúr
válasz legiaap #35509 üzenetére
1. Volt már.
2. Ez aztán nagy csata, lefotóztak egy falat... Ebben még simán benn lehet a fotós hibája is, a K Zoom képe mondjuk nagyon el van mosódva. És persze nem látjuk az eredeti méretű képeket sem és például 20 MPx-ből kivágni ugyanakkora részt, mint mondjuk 8-ból már mindjárt más eredményt ad. -
siofok
őstag
Köszönöm a dícséreteket,próbálkozom. :-) most ez a time lapse dolog foglalkoztat.
OnePlus nord 2t
-
no1r
őstag
válasz tzsolesz #35515 üzenetére
mondjuk ez arra jó, hogy a point-and-shoot képességeket össze lehessen hasonlítani. átlag usereknek tökéletes, hiszen ők is kb így fogják használni.
persze ahhoz, hogy egy fényképező igazi tudását lássuk arra egy olyan tesztelő kell aki tud fotózni és manuálisan beállítgat mindent a saját, és a gép legjobb tudása szerint. és emellett illik ugyanolyan felbontáson fotózni a tesztben szereplő képeket összehasonlításra.a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
tzsolesz
nagyúr
mondjuk ez arra jó, hogy a point-and-shoot képességeket össze lehessen hasonlítani. átlag usereknek tökéletes, hiszen ők is kb így fogják használni.
Így van. Ez jó is így.
Ez a Nokiásoknak mondjuk duplán fájós, mert itt nincsenek ráhúzgálva azok a bizonyos csúszkák, amiket android vonalon csak a PC-n lehet tologatni (szaturáció, stb....).
Így igazságos a teszt. Nincs elő, és utómunka......[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
válasz tzsolesz #35518 üzenetére
"amiket android vonalon csak a PC-n lehet tologatni (szaturáció, stb....)"
Gondolom ez telefonfüggő, mert pl. S4 Zoomon is lehet ilyeneket állítgatni.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Zsoltika11
tag
Lassan azt hiszem "moderálnom" kell
-
siofok
őstag
válasz randras_83 #35522 üzenetére
ez frankó,vmi ilyesmi kéne.de nem értek ebay-hez. majd vmit nézek itthon...
OnePlus nord 2t
-
SOAD19
addikt
válasz SOAD19 #35524 üzenetére
Ááá, a 2. link, csak nem jó, itt a jó: [link]
Akkor ide írom a megjegyzéseimet a képeimmel kapcsolatban:
A dobos képeknél tetszik a cineken a visszatükröződő lámpa fénye, bár egy jobb hátérrel jobb lenne az összhatás.
A paprikás kép készítésénél tényleg eléggé unatkoztam, mint ahogy a plüssösnél is.
Az utolsó két kép, pedig még aug. 20-ai.[ Szerkesztve ]
-
irgum
addikt
Végre szifonon lehetőség van bármilyen fotózási paramétert (záridő, ISO, fehér e., manualis fókusz) hardveresen állíthatni. iOS 8-al kinyitották a kaput e téren a fejlesztők előtt. EZ talán az első, bár még eléggé fapados.
[ Szerkesztve ]
-
Damage401
senior tag
válasz tzsolesz #35530 üzenetére
Jó lett nagyon. Gyári kamera szoftver?
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
tzsolesz
nagyúr
válasz toto0569 #35536 üzenetére
THX.
Úgy "élesítem", hogy a fényértéket le veszem 1-el, és néha jót tesz neki az ISO 400, mert automatán nem mindig találja el.Tavaly augusztusban 60K-ért vettem az S3 LTE-t. Ezért akkor ennél jobb kamerás mobilt android fronon nem találtam. Persze ma már a mezőny nagy része veri.
[ Szerkesztve ]
-
runnerman
csendes tag
Múlt héten pénteken beruháztam egy Nokia Lumia 1520-ra Sikerült megörökíteni egy kertben lakót! Szerintem jó kép lett,ahhoz képest hogy csak egy amatőr vagyok... Vélemény? [Gyík]
Nokia Lumia 1520
-
-
[ Szerkesztve ]
A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
koboldozat
senior tag
Nokia 808 PV
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
sixpak
nagyúr
-
randras_83
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal