Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz akooos #36598 üzenetére
Elég rég volt már, hogy flickr-es képet linkeltem, talán még 2 éve raktam fel oda utoljára valamit. Egyébként jogos, frissíteni kellene a témaindítót, csak arra reagáltam, hogy "nincsenek szabályok".
(#36599) Lecs@: Linket raksz be a kép témájára utaló szöveggel, akkor senkit nem zavar, hogy 10-15 képet egyenként osztasz meg. Engem egyébként a Dropbox se zavar annyira, csak ilyenkor bűvészkedni kell, hogy teljes méretben tudjam megnézni a képeket. Monitorfelbontásban és 2 MPx-ben meg nem túl sok különbség van a telefonok kamerái között.
-
tekoteko
tag
Kamerába a Z1 vagy a S4 lehet jobb?
ETC.... i6plus 128Gb, galaxy tab S 10.5 .
-
irgum
addikt
naspolya - iPhone 6 Plus
-
Lecs@
addikt
-
tzsolesz
nagyúr
-
Lecs@
addikt
válasz tzsolesz #36615 üzenetére
Az lesz köszi 3 x megnéztem a dropboxban a fotót. És tényleg megint nem okés. Hagyom a fenébe a Dropboxot. Ez teljes méretben mutat minden képet ?
( na ez meg regnél nem engedi beeírni a születésnap napját, de eme hiányosság miatt nem enged regelni ) Miért mappába osztottam meg?!
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
rizso
addikt
Szerintem tök jó a dropbox. Ha így egy egész mappát megosztasz, akkor is két kattintás teljes méretben megnézni azt a képet, ami érdekel, de amúgy te magad is simán linkelheted egyből a teljes méretű képet.
Egyébként tényleg jó lett a Note 4 kamerája
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
rizso
addikt
Érdekes, nálam megnyitja, páromnál viszont 403
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
tzsolesz
nagyúr
Hagyjátok a dropboxot. Én itt vagy 6-szor akartam mindenféle módszerrel teljes méretű képet megosztani. Nem működik. El kell felejteni. imagerz.com ami nálam működik, a többi semmit sem ér.....
Már ha a teljes méretű fotók játszi könnyedséggel történő megosztásáról van szó. -
stickrs
senior tag
hello. ha kamera alapján kellene döntenetek, akk galaxy s5 vagy lg g3 lenne a befutó? mind2-ből a snap. 805-ös, 3gb-ramos verzió,de azthiszem a kamera ugyanaz azokban is
Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra
-
-
SOAD19
addikt
Igen, később kicsit belegondolva hülyeséget írtam. Max csak kicsit fátyolos lehet tőle a kép, nem mosott, életlen. Majd megpróbálok egy találkozót összehozni egy helybéli 1020-as kollégával, innen a topikból, aztán összevetjük, hogy mi az igazság. Lehet mégis nem 100-as az én példányom.
-
irgum
addikt
kocsi fényszóró - iPhone 6 Plus
-
Azie
őstag
Valaki tudna magyarázatot adni a videók minőségromlására?
Lumia 920
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Azie
őstag
válasz BigBlackDog #36635 üzenetére
Persze hogy nem. Tiptopp a telefon és mindig törlöm a lencsét használat előtt. A karcosságtól szerintem nem lenne egyébként ilyen zajos a sötét részeken.
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
tekk
tag
Sony Xperia Z3 Compact
-
Quasi_modo
nagyúr
valami
-
hito
nagyúr
válasz Quasi_modo #36640 üzenetére
Az első tök jó, a második minőségre és témára/beállításra sem az igazi.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
szlovibuki
tag
Országúti szörnyeteg
[Xperia L][ Szerkesztve ]
-
koboldozat
senior tag
Nokia 808 PV
The my Best phone: SE K750i, SE C905, Nokia 808 PV White, Samsung K Zoom Black, Nokia Lumia 1020 White, Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P30 Pro Ice Crystal blue, Honor Magic 5 Pro
-
Lecs@
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest