- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
válasz
Sirandrish #17731 üzenetére
De igen, lehet!
Ezt mondtam korábban is, hogy lehet benne a küldiket csinálni. Pont erre a legjobb. Hangsúlyozom, hogy a bot lobby NEM creative map. Ugyanolyan battle royal játékmódokat tudsz indítani, mint a hús-vér emberekkel szemben.
Abban Deck-nek igaza van, hogy a Team Rumble is jó küldikhez, de első sorban arra ahol kill/damage/weapon use kell a teljesítéshez.
De vannak olyan küldik is, ahol az a feladat, menj ide, menj oda, nyomd meg ezt, nyomd meg azt, stb. Na ezekben a legszarabb, hogy jellemzően az elején, mikor indul az adott küldi, akkor mindenki ide nyomul, hogy megcsinálja. Egyszerre megy 20 ember olyan helyekre, ahol amúgy a madár se jár. Sőt a legidegesítőbb, amikor direkt erre utaznak, és ott hesszelnek az adott hely közelében, és mikor mennél, hogy megcsináld, akkor kiszednek. Na erre jó a bot lobby, mert a botokat a küldizés nyilván nem érdekli
Fortnite76: Köszi a linket. Meg fogom próbálni. Kíváncsi vagyok, hogy milyen -
Deck
titán
válasz
Sirandrish #17731 üzenetére
Team Rumble a legjobb a küldikhez. Persze van 1-2 kivétel amit nem lehet benne de az esetek 90%-ban jobb és gyorsabb is
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest