- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Fortnite
Új hozzászólás Aktív témák
-
orc88
őstag
válasz
markknight #2399 üzenetére
Olyan missiont kell indítani aminél több aranyat jelez a térképen.
Napi küldik csak a 2. vagy 3. Bázisvédés után lesznek ha jól rémlik. Lámára szvsz fölös költeni... fél éve kezdtem, már 88-as vagyok úgy hogy 1et se vettem. -
Draken
őstag
válasz
markknight #2397 üzenetére
Amióta megváltozott a felület, azóta nem nagyon stw-ztem, csak napi szinten belépek, egyet fejlesztek a szinteken, expedition-re küldöm a hősökes kb ennyi. Azóta 3-3,5k vbuck környékén mozgok mindig, mert nem költöm el csak keveset és az is visszajön
-
Draken
őstag
válasz
markknight #2395 üzenetére
Csinálgasd csak a feladatokat, naponta lépj be és többé nem lesznek esetlegesen vbuck problémáid
-
orc88
őstag
Új event valentin nap alkalmából: Share The Love
Új küldetések amelyek a meglévő battlepass skinekhez nyitnak fel opciókat, dupla xp hétvége.
Illetve megint -50% a Save the World
-
vidra1221
tag
válasz
markknight #2389 üzenetére
-
vidra1221
tag
Igen gmail. Persze tudom mit csinál (amúgy 13) csak nagyon magabiztos volt és nem gondoskodott a jelszó és társai biztonságos tárolásáról ahonnan előszedeti bármikor ha ilyen szitu van.Még próbálkozunk azért, de mondtam neki, hogy ez most jó kis tanulópénz a jövőre nézve. Amúgy van a goole-nak magyar nyelvű ügyfél szolg., vagy online support?
-
pulffy
őstag
válasz
vidra1221 #2384 üzenetére
Hát magyarán mondva ez szívás... Nem tudom hogy hány éves, de én nem engedek neki semmien fiók nyitást, letöltögetéseket meg miegymást, csak a felügyeletem mellett. Pont az ilyen problémák kiszűrése végett... Szerinzem minden képp az email fiokot kellene kinyitni. Googles mail volt?
-
vidra1221
tag
Következő probléma jött elő. A fiam nagy Fortnite-os. Van ugye egy fiókja, újratelepítés miatt ugye újra be kell jelentkezni. Namármost a jelszót elfelejtette, itt jön képbe az elfelejtett jelszó opció, el is küldte a megadott emailcímre.És itt jön a csavar! Be akar lépni az email fiókba, de annak a jelszava sem jut eszébe a nagy zavarába.
Na itt most mit tehetünk? Már kész depi lett, hogy bukja a cuccait, meg a pontjait (vagy mit
)
Email fiók esetében is próbálkoztam jelszó kérési formákkal, de sikertelen egyenlőre.
Megköszönnék 1-2 építő javaslatot. Esetleg az Epic Games felé lehet fordulni segítségért? Vagy itt bukta a dolgot a fiatal úr?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honda topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Nintendo Switch 2
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Plazma TV topic
- További aktív témák...
- ZOTAC GeForce GTX 1080 8Gb ArcticStorm+Raijintek Triton 240mm radiator (+ventilátorok és fittingek)
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Epson EH-TW740 Full HD Projektor 1500 óra üzemidővel
- LG 27GN800-B 2K IPS 144HZ 27
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged