- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- aquark: Flipper PC-n!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Den
veterán
válasz
TheVeryGuest
üzenetére
Ki mondta hogy az automata váltó királyság. Arról volt csak szó hogy gyorsabb-e az embernél. Gyorsabb. Leírtam miért. Azt már én is mondtam hogy ez viszont komolytalanná teszi a versenyt.
Ez a tönkremenős dolog szintén egy régi tévhit. Miért menne tönkre hamarabb mint egy hagyományos. És ha tönkre is megy ez is csak alkatrészekből áll amit ki kell cserélni és kész. Még nagyobb is lehet az élettartam, mert nincs félreváltás ''fogszámolás'', kuplungleégetés...
Miért lenne már az automata mazsoláknak való. Ismerek olyan embereket akik évtizedekig megrögzött automata ellenesek voltak, aztán beültek egy modern automata váltós kocsiba, és azóta azt vallják hogy soha többet nem vesznek kéziváltóst. És nem mazsolákról van szó hanem olyanokról akik többféle autót vezettek, mint amennyit sokan fel bírnak fejből sorolni.
Aktív témák
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Transcend 512GB NVME SSD // 100% // Számla // Garancia //
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest