- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Aktív témák
-
Den
veterán
válasz
TheVeryGuest
üzenetére
Ki mondta hogy az automata váltó királyság. Arról volt csak szó hogy gyorsabb-e az embernél. Gyorsabb. Leírtam miért. Azt már én is mondtam hogy ez viszont komolytalanná teszi a versenyt.
Ez a tönkremenős dolog szintén egy régi tévhit. Miért menne tönkre hamarabb mint egy hagyományos. És ha tönkre is megy ez is csak alkatrészekből áll amit ki kell cserélni és kész. Még nagyobb is lehet az élettartam, mert nincs félreváltás ''fogszámolás'', kuplungleégetés...
Miért lenne már az automata mazsoláknak való. Ismerek olyan embereket akik évtizedekig megrögzött automata ellenesek voltak, aztán beültek egy modern automata váltós kocsiba, és azóta azt vallják hogy soha többet nem vesznek kéziváltóst. És nem mazsolákról van szó hanem olyanokról akik többféle autót vezettek, mint amennyit sokan fel bírnak fejből sorolni.
Aktív témák
- Ryzen 7 9700x AM5 CPU - garancia 2028.05. hóig
- Philips Evnia 27M2N8500 QD-OLED monitor 1440p 360Hz ALZA garancia
- MacBook Air (2020) M1 processzor, 8GB RAM, 256 GB kiváló állapotban eladó
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Xiaomi Poco Pad 256GB blue
- Bontatlan HP és Lenovo Toll 2.0
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest