Hirdetés

Aktív témák

• rlazol

veterán

a korábbiak alapján a másik topicban tett válaszodra már itt reagálok. Schumi fan vagyok, de annyira nem... :)
    Nem hiszem, hogy elszakadnának a BMW-től, annyival nem volt több a kocsi/kevesebb a benya. szerintem Kimi vagy elszakad (ha könnyű a kocsija és visz. korán bemegy boxba) vagy inkább együttartja az elejét. Mert shumi nem fogja tudni megelőzni, bármennyire is új kasztni, annál szélesebb a mercedes. Szerintem, bár lehet, hogy jobb a merci fogyasztása, nem annyival, mint amennyivel lassabb a ferrarinál. De erről úgyse tudjuk egymást meggyőzni. majd meglássuk. Rubens szintéln érdekes, mert most ott van a bmw-k mögött, tehát kavarhat, ha ott tud rgadni, de ebben nem hiszek.
    Szvsz kimi-montoya-ralf-rubens-michael (vagy ralf-montoya) lesz a boxsorrend, ennek megfelelően msumi fog az élre kerülni - és ott is marad. Viszont baromira érdekel, mikor fog végre valamelyik csapat 1 kiállással dolgozni? Mert amit látttunk eddig, az alapján az a trükk bejöhet. És alonso elég hátul van ahhoz, hogy ne zárhassuk ki ezt a stiklit.

Aktív témák