Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
Aktív témák
-
marcee
addikt
Azért nem tetszik, mert nem szeretem a Sumkót. Plussz a Ferrarit sem. A versenyt azt nagyon szeretem, és jó is volt a futam, de jobban örültem volna ha bárki más nyer. Én nem szurkolok igazán senkinek (talán csak a Minardi-nak!), és nem vagyok annyira elvakult, hogy ne lássam, hogy a nagyobbik Sumkó a legjobb pilóta, csak éppen nem szimpatikus.
Félre értettél azthiszem, a kritika a többi csapatnak szólt, hogyha már egyszer gyengébbek a pályán miért nem tudnak a box-ban, taktikában jobbak lenni?
Az elmúlt három évben a Ferrari szerelői talán ha 3x-4x hibáztak (pozició vesztő hibára gondolok, ebből kétszer idén, azt is Barichello-nak), ezzel szemben a többi ''élcsapat'' hibáját az összes ujjunkon nem tudnám megszámolni.
Aktív témák
- Napelem
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Gurulunk, WAZE?!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest