- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- gerner1
-
LOGOUT
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
milkabrams #37435 üzenetére
tankolj egy hónapig táltosbenzint aztán egy hónapig rendeset, lehetőleg stabil évszakban (ne olyankor, amikor pl. szeptemberben még 30 fok van, októberben meg 15, mert ez is hatással van a "járáskultúrára") és döntsd el, hogy tapasztalsz-e különbséget.
én megtettem ezt az mk1 fóka 1.6 szívójával is, nem éreztem semmi különbséget, fogyasztásban sem tapasztaltam változást, és megtettem a mostani off autóm "korszerű" motorjával is, ott szintén hibahatáron belül volt a különbség.
szerintem a környezeti levegő hőmérsékletének és a páratartalomnak több hatása van a pillanatnyi teljesítményre mint a táltosbenzinnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Update 04.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest