Hirdetés

2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-01 20:13:33

LOGOUT.hu

Ford topik téma összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#21153) dssport válasza Morales72 (#21130) üzenetére


dssport
tag

Kösz a megerősítést Neked és mindenki másnak is!

Hasznos volt olvasni, hogy más is úgy látja, hogy a 600-as kategória is megérdemelhet egy alapos vizsgálatot. Végső soron átlagfizetéssel számolva is ~2,5 havi munka gyümölcse egy ilyen autó és akkor az még csak a bekerülés. Persze van ennyiért jobb bicikli vagy nagyobb TV de azok utána nem kérik el a vételáruk jelentős részét, és az ,,átb@sztak" feeling sincs meg. Egyszóval ezt az összeget is kár lenne elpocsékolni egy bontószökevényre.

Főleg, hogy volt a családban 0 km-es 2.0 TDCI focus 2007-ből és mindent de mindent megkapott egész ,,életében" de még így is bőven jött ki pl elektronikus hibája... Aztán 485.000km-nél elköszönt egy hangos csattanás kíséretében. -nem baleset- 485.000 alatt kb 4-szer kellett menteni, 1 alkalommal a rutin megmentette. Akkor faterom kuplung nélkül jött haza ausztriából :D Mondjuk ennyi km-nél is gyári volt minden a motorban... befecskendezők (prémium üzemanyag végig -inkább ne számoljuk ki, hogy megérte-e), gyári turbó (10.000-nél olajcsere összes szűrővel -ezt se számoljuk ki, hogy megérte-e)

Ebből csak azt akarom kihozni, hogy egy autóra akkor is sokat kell költeni, ha csak azokat a dolgokat akarjuk megcsináltatni amik szimplán tönkremennek. Egy elektronikát hogy kímélsz? Nem bikázol éjjel nappal dukátókat? nem építesz be homasita autóríasztót vagy autóhifit? Gyári állapotban is megpurcannak és nyelik a pénzt. Most egy generátor felújítás, most nem megy a rail pumpa szenzora, most a légtömeg , most nem kapcsol le az ablaktörlő mert a vezérlő panel ment ki...És még sorolhatnám...

És akkor a kopó dolgokról nem beszéltem... Mert sajnos egyre kevesebben de akadnak olyanok akik azokat is szeretik rendben tartani. Igen is legyen az autón fiatal gumi (max5-6év), nagy teljesítményű fék (minimum egy ATE Power disc illene mindenre), rendes minőségi szűrők és olaj, ne lógjon ne kopogjon semmi.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.