-
LOGOUT
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
Délután szétkaptam a jobb hátsó ajtókárpitot és meglepődve tapasztaltam, h csak egy darab nem gyári csavar fogta az egészet, tehát már volt cserélve korábban. Elég avíttas állapotban volt a hangszóró.
Betettem a bontott újat 3 helyen az ajtóhoz fogatva, szépen szól. A régivel viszont nem tudom mit kezdjek. Kuka?
A kilincs leszedése kicsit trükkös volt, de a jutyúk a barátom és végül megoldottam egy rongy segítségével.
Hátsó rendszámtáblát is lecseréltem úgy mint korábban az elsőt, ne virítson már kocsin a kereskedés neve. Meg ha már ott matattam kivettem a rendszámtábla világítást, megpucoltam a burkolatot (volt némi ganyé), mögötte elég szar állapotú 36mm-es szofita gyári izzók vannak, rendeltem is gyorsan egy marék ledest ebayről, azzal szebb lesz ha ideérnek és beépítem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest