- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Skori
csendes tag
Na, nekiálltam a dolognak, és baromi éhes vagyok. Ha éhes vagyok akkor morcos is vagyok, ha meg morcos vagyok akkor idegesebb is vagyok. Tegnap kihasználtam a jó időt és idegességemben letekertem kb 60km-t bicajjal. Estére több mint 1kg-al könnyebb voltam mint reggel, pedig reggel csak azután álltam a mérlegre, hogy elötte magam alá gyűrtem a barna medvét
Különbne még nagyobb lett volna a különbség.
De már most eldöntöttem, hogy ha lementem 85 alá akkor úgy bezabálok
, hogy utána 90 leszek 
Egyébként ez a ''hungarocell'' szerü kaja nekem is bejött, régen utáltam de akkor 40kg minusz után már megszerettem. Mindenesetre annyit azért nem kiván az ember belőle, hogy hizlaljon. Abonettről mi a véleményetek?
Huingarocellből (=hamlet?) melyiket jobb enni: búza, rizs, kukorica?
A kaukázusi kefír mennyire fogyis kaja? abból néha lecsúszik egy félliteres adag (közel 300kal)....
Egyéblént ilyenkor bármit eszem se hasmenés se az ellenkezője, de néha olyan éhes tudok lenni hogy a vasszöget is megenném. amikor elöször fogyóztam 2...3 hét múlva csökkent a ''farkaséhség'', vajon most meddig tart majd?
Aktív témák
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- Robotporszívók
- Autós topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- iPhone topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Amazfit GTR Mini okos óra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Különbne még nagyobb lett volna a különbség.