Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
attilam
őstag
Nem a tekeréssel van a gond, hanem az étellel. Még jó hogy visszajött amit leadtál, hisz szinte alig ettél valamit, az anyagcseréd belassult, és a szervezet ''raktározó'' üzemmódba állt át. Legalább 5-ször kellene enni naponta, és durván az egész napi kajád tesz ki 1 étkezést.
-
Sipi-
őstag
Elért engem is a végzet

Erősen érlelődik az elhatározás, hogy akkor mostmár elég legyen.
Kb. 175cm vagyok és 86-87 kg.
Vizsgaidőszakban Kedvesemmel rendesen kajáltunk, ahogy a nagykönyvben meg van írva:
- felkelés után, 10 körül egy szelet teljes kiőrlésű kenyér, egy szelet felvágottal, paradicsommal.
- ebéd 3 körül sikerült mindig
Ez valami párolt csirkemell, paradicsommal, ilyesmik voltak.
- este 3/4-ed óra futás a dunaparton, majd tusolás és egy jughurt.
Kb. 3-4 hét alatt lement 4-5 kg
Ami viszont az elmúlt 4 hónapban vissza is jött, mivel munka, reggeli, főtt kajás nem túl egészséges ebéd, 6 óra utáni vacsora, stb.
Egyébként a vizsgaidőszakban a S. Norbi féle könyv alapján ettünk (megvan, hogy mit hány óráig lehet enni), úgytűnt, hogy bevált.
Viszont most ezt nem tudjuk kivitelezni, a kajálást még igen, de a futást már nem (hideg van, egymással is kell azért törődni). Talán még a szobabiciklizés belefér.
Az elég szerintetek (naponta felváltva, tehát gyakorlatilag kétnaponta tekerni 40 percet)? -
fLeSs
nagyúr
válasz
Drótszamár
üzenetére
Tudom, hogy gyorsan felszalad tőle a pulzus, ezért kell LASSAN lépcsőzni.
A pulzus a lényeg, és nem a mozgás (márha zsírégetés a cél).
Ha teremben olyat lácc, hogy a lányok gyorsan lépcsőznek, na azt ne csináld, mert az f@sság. Az izombontás ezerrel. -
attilam
őstag
válasz
Drótszamár
üzenetére
Kösz.
Így már beugrott, régebben olvastam már róla. -
Drótszamár
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Én csípem az ilyen pörgős dolgokat. Az otthoni szobabicklim is valami nagyon olcsó spining utánzat. Mondjuk olyan nagyon spiningelni nem merek vele, mert félek hogy a hajtómű elgörbül a súlyom alatt. Így csak befékezem egy kicsit a 11 kilós lendkereket, és tekerek békésen

Attilam: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Akkor nem egyre gondolunk. Azt hittem a spinning az amire ráállsz, megfogsz egy fogantyút, és a forgásokat végzel rajta. De akkor nem ez lesz.

-
lol
senior tag
válasz
Moddingfan
üzenetére
az aerob edzésnek nem az a lényege, hogy 5 perc alatt beledögölj hanem, hogy hosszú ideig > állandó alacsonyabb pulzustartományba (110-130) nyomjad...
-
attilam
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Nem tudom pontosan mire gondoltok a spinning kapcsán, de ha egyre gondolunk, akkor azt többnyire a verseny előtt álló testépítők szokták használni, hogy leégessék az izmot magukról deréktájból, hogy még ''karcsúbbak'' legyenek.
-
Moddingfan
senior tag
Na én léptem, jócak mindenkinek, holnap jövök

-
Markgx10
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Te most nem gyúrsz véletlenül?
Nehogy már spinnigeljél 19x cm-esen meg 95kg-osan, a hugom jár ilyenre, elég viccesen mutatnál a sok kiscsaj között 
-
Markgx10
őstag
válasz
Drótszamár
üzenetére
Az frankó, holnap reggel a konditeremben én is az új módszer szerint fogok edzeni, már alig várom
Sajna nálam elég gyakori az off...
Üdv:
Márk -
Moddingfan
senior tag
válasz
Drótszamár
üzenetére
Nálunk a teremben sokan csinálják, főleg (sőt, csak) lányok, de sztem állati brutál
. Na ehhez már alpba brutál állóképesség kell sztem, mondjuk állítólag iszonyt mód fogyaszt, bár ez nem is csoda, amit ezek ott bent művelnek
Próbáld ki,ha gondolod, de sztem én 5 perc után kidőlnék, az tuti
. Mondjuk az állóképességet ennél jobban sztem nem sok minden növeli, talán hegymászás, kamionemelgetés, stb. 
-
Drótszamár
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Spinning?
vagy az inkább állóképességre való? -
Moddingfan
senior tag
válasz
Drótszamár
üzenetére
Tény, hogy könnyebb, csak sajna egyik sem jó fenékre

-
attilam
őstag
válasz
Drótszamár
üzenetére
Azért megy fel a pulzusod ilyen hamar, mert edzetlen vagy. Többnyire ezért sem kezdőknek való.

[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
nem fogyok ez az ÉLETMOD (nem diéta) a pattanások ellen szólt és nem fogytam vele csak éppen nem hiztam szeretném tudni hogy ezt hogyan lehet tovább alakitani hogy ne csak pattanás elleni legyen hanem esetleg foigyasszon is
szerintem nem sith rengeteg faggyutol szabadultam meg és nem olyan gáz a böröm de ez itt off?!:
gondolom neked roacuttan se kelett a kezdetekben a pattanások ellen (mázlista) -
-
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Moddingfan
üzenetére
a lépcsőzés is jó, ha adott pulzustartomáényon belül csinálják. de nem kezdőknek való.
-
Boxer001
veterán
válasz
Moddingfan
üzenetére
nem szar neked a térded? mert mintha a lépcsőzés az nem igazán tenne jót nekik...de lehet baromság
szóljatok rám, ha hülyeség!
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
válasz
Boxer001
üzenetére
NEm keversz stimmel a leirás...
én a pattanások maitt változtattam életmodot... (olajos magvak és egyéb szutykok 100% elfelejtve) meki közelébe se megyek pizza csak ph talin...
amugy 175/68kg vagyok csak nagyon lusta ... azért néztem be mert nagy a seggem
és a combom... más bajom nincs
étrend:
az én nassom : Saláta +ezersziget öntet
reggeli: Joreggelt meg 1 joghurt meg 1 alma vagy 2 vagy sok 6ora körül
10orai az nincs csak 1-2 banán szünetekbe 9-10ora körül
ebéd: főtt kaja mikor mit adnak a menzán 13ora körül
uzsonna: általában valami gyümölcs ha otthon vagyok réépa mert szertem 4körül
vacsora: valami kisebb adag pulyka hus vagy hal és sok saláta kb 8korül
inni: no cola de sok ásványviz illetve napi 1,5 liet csalántea a pattanások miatt...
Sport:
heti 3 tesi óra
heti 1 uszás
Boxxer a 90kilo az tulzás volt de ugyan ennyi volt a sulyom a régi étrendel 1 éve ... csak ''Anyabanya'' miatt lett életmod váltás mert ő is megelégelte a dolgokat ( 170cm alatt és 110kilo felett)
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
válasz
Boxer001
üzenetére
Szerintem nem kevered.

Tudod az a gond, hogy a szervezet fiatal korban generál zsírszöveteket. Ezért is veszélyes a fiatalkori elhízás. Idősebb (kb. 18+) korban, már nem képződik több zsírszövet, hanem a zsírsejtek mérete fog növekedni, az viszont addig amíg nem szégyelli. -
brownus
veterán
válasz
Symple The Best
üzenetére
ott a link, olvasd el
-
twollah
nagyúr
Raalltam a szobamerlegre, es kb. 79 kilot mutatott persze +/- par kg elteres lehet benne, de nem rossz, hogy kb. 85rol kezdtem a mult heten.
-
brownus
veterán
Hajdina (pohánka)
''Szintén a gabonafélék közé sorolandó, bár van, aki közeli rokonsága miatt inkább a hüvelyesek közé sorolja. Fontos néptápláléknak számít az orosz és ukrán tájakon, de általában a szláv népek becsülik nagyra. Az utóbbi időkben nyugaton is felismerték jó tulajdonságait és helyére tették ezt a kellemes ízű könnyen kezelhető gabonafélét. Figyeljük meg összetételét, és máris megérthetjük népszerűségét: 130 g fehérjét, 649 g keményítőt, 30 g zsírt, 35 g szerves sót, 26 g rostot tartalmaz kilogrammonként.''
Bővebben: link -
fLeSs
nagyúr
válasz
Drótszamár
üzenetére
teljesen igaz.
de ehetsz az esti bringa után is, csak ne csokit.
pl. zöldség, hús, tojás, ilyesmi, fehérje legyen. -
fLeSs
nagyúr
válasz
Drótszamár
üzenetére
ha este csinálod az aerob edzést, akkor már nemigzán kéne utána szh, max zöldség formájában.
ha reggel, akkor nem gáz, hanem KELL a szh.
persze itt a 120-130-as pulzusú aerobról van szó, amivel zsít adsz le. ha kardiózni akarsz magasabb pulzuson, amihez már kell szh a szervezetnek, akkor azt ne csináld éhgyomorra. -
fLeSs
nagyúr
válasz
Drótszamár
üzenetére
az alacsony iznulinszintre kell figyleni, vagyis arra, hogy ne egyél előtte szénhidrátot. ébredés után azért jó csinálni, mert előtte x órán keresztül nem ettél semmit.
este is lehet nyomni, ha 3-4 órával előtte volt az utolsó szénhidrátos étkezésed.
ha ettél szh-ot, akkor a szervezet azt fogja felhasználni, és nem a zsírt. -
tildy
nagyúr
válasz
attilam
üzenetére
Müzlin én ezt értem:
Ebből egy darab a kefírke mellé.
tudom agyzúzó a kaukázusit mondogatja, de ugye nem gond a sima kefír?
Nade ha pipihusi van vacsira, mi legyen a köret, ha változatosan akarok enni? (Répa, borsó, zöldségek (karfiol, tök, karalábé ) szóba sem jöhet.. az a hajdína az hogy néz ki meg milyen?)
[Szerkesztve] -
Drótszamár
őstag
Fless írta egy régebbi HSZ-ben, hogy reggel kardiózik.
Ez mennyiben más/jobb/rosszabb mint este? Itt mire kell figyelni? -
tildy
nagyúr
válasz
brownus
üzenetére
Ma én is vétkeztem, de hát nem tehetek róla.
Reggel volt sajtos spagettim, megettem egy tányérral, de 3 részletben : 1/3-át reggel nyolckor, majd 1/3ot 10-kor és 11kor!
(Tényleg rá tudtam szokni a regglire, köszönöm
)
Azóta cak egy pohár teát...Ezt sem igazán egészséges... Tudom
De hát, emgsütöttem páromnaka pipicombot, ránéztem, és na mondom ááá ebből én enm kérek
Szal nem hoztam belőle.
viszont du. utoljára általában 4-5 órakor eszek (ma ez elmaradt) , ezért ténleg muszáj reggeliznem, mert arra kelek, hogy korog a gyomrom

-
brownus
veterán
tildy: be kell vallanom őszintén, hogy ma vétkeztem de nem is akartam ellenállni

ma ebédre szarvas pörköltet ettem! és milyen jó volt.... hmmm. olyan ritkán eszem ilyeneket, hogy megengedhetem magamnak évente 1-2x
de most majd elalszom, nem vagyok hozzá szokva az ilyen tömény kajákhoz.
[Szerkesztve]
galuskával
[Szerkesztve]
házias galuskával amiket anno a nagymamám még kézzel csipetkézett
[Szerkesztve] -
Boxer001
veterán
válasz
attilam
üzenetére
Én nem ide tartozom, de pl örülnék, ha egy kicsit is zsírosodnék...
Volt úgy, hogy hetekig zsíroskenyeret toltam sok kenyérrel, kolbásszal, ilyenek, de semmi.
na nem offolok ide
jahh...még mindig kész vagyok szancsikától, átléptem valami más idősíkba, vagy lehet alfába vagyok. 
-
attilam
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Csak inkább reggel csinálj ilyeneket (a legjobb lenne, ha nem csinálnád, de a Te dolgod), akkor kevésbé zsírosodsz. Lefekvés előtt ez nagyon veszélyes.
[Szerkesztve] -
attilam
őstag
válasz
Moddingfan
üzenetére
Ezt neked kell tudnod, hogy mennyire rossz ez. Attól függ, hogyan reagálja le a szervezeted. Ha szerencséd van akkor no para, de ennyi vacsitól, ami ráadásul ilyen azért már lehet zsírosodni rendesen.

-
Moddingfan
senior tag
Alalpjában véve én is odafigyelek, mit eszem, de szombat, a szombat az más volt: este hét, hosszú, fárasztó nap, vacsi, de mi, ááááá, bűnöztem, de nagyon. gyengébb idegzetűek ne figyeljenek ( attilam csukd be a szemet
): 5 szelet zsíros kenyér+hagyma, 3 szelet vajas kalács, vajas kenyér+szalámi, sajt, sonka, 6 paradicsom, egy pohár vanílíás tej, 8 rúd nápolyi
egy-kát banános csoki. Alapjában alig eszem és nem is vagyok éhes de akkor este nemtom mi tört rám, és még csak meg sem feküdte a gyomromat. Néha nem tudom megállni, hogy be ne z@báljak, de nagyon, ennek ellenére tartom a súlyom és ha rendesen edzek akkor fogyogatok is, mondjuk lassan, de én ráérek.Szerintetek nagyon rossz ha időnként (nagyon ritkán, becszó
) jól behamizok? -
attilam
őstag
Mivel gondolom nem versenydiétát csinálsz, ezért reggel szigorúan egyszer egy héten talán elmegy.
Én mondjuk nem sok ilyen kenyeret próbáltam ki, mert most puffasztott rizsen élek. Régebben amit kóstoltam az savanyú volt, és német is.
Boxer: Te klubmániás vagy vazze...
[Szerkesztve] -
szancsika
tag
aranyosak vagytok

Aktív témák
Hirdetés
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Xbox Series X|S
- Gumi és felni topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Kuponkunyeráló
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel nagy választékban garanciával/számlával! Upd. 04.23
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

csak éppenséggel nem mind1, hogy milyen pulzusszámmal. 110-120 körül jó vagy.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Így már beugrott, régebben olvastam már róla.

De a hatás azért így sem rossz, mondjuk most már nem eröltetném a lépcsőzést
és a combom... más bajom nincs