- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korcsii
őstag
Wilco A320 Evo első teszteredmények (csak mert hunfatal mindig kérdezte, ha beszéltünk
): jobb érzés vele repülni, mint elődjével, de azét még messze nem tökéletes...
az FMC tök jól szuperált, transition (terminal proc) viszont nincs (EGLL), és a localizert nem akarta elkapni - APP gomb megnyomására viszont egyből fordult a siklópálya felé... FMC-ben beállítottam, hogy full helyett 3-as flaps-al szállok le, ennek ellenére Too low flaps-et kaptam final-on, amíg nem toltam ki teljesen... leszálltam (27L), go-around, másik pályán szemből le (09L), elég finoman - tegnapi meg korábbi B737-es landolásokkal összehasonlíthatatlanul finoman
hiába, azzal is még ismerkedek, ezzel (elődjével) legalább már repültem bő 100 órát...
2D-ben, illetve a többi nézetben is, csak kevésbé zavaróan, de hallatszik valami furcsa hang, 2D-ben szőrökkel fűszerezve... mintha a hangszóró jack-ének a végét birizgálnánk full hangerőn kézzel vagy asztalon húzva, stb... fsx-et lenémítva (q) sem áll el...
aztán kilépésnél fatal error, de ez már a legkisebb gond, ami egy wilco-nál megeshet
más: tegnap Afrikában láttam pár sast...azt hittem valami ottani easter-egg féle lehet... de nem, most London felett is találkoztam velük
ez csak nekem újdonság?
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- Bestbuy játékok
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS routerek
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest