Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Hát ez az Airbus félelmetesen szép!
Régebbi szimesek még emlékeznek az időközben (szerintem) megszűnt Phoenix Simulation Software, azaz a PSS nevű cégre, na ők Airbusokat csináltak. Sajnos a fizika elég gyenge lett, nekem is volt vele gondom (ez volt az első add-on gépem, aminél elolvastam több száz oldalt, hogy tanuljak), de mások is szídták sokat. Aztán lehet bénák voltunk, de végülis PMDG lett belőle. Ami miatt elmondtam, hogy szerintem a világ legszebb panelje volt annak a gépnek, a pedestral és kimondottan az overhead esetében, egyszerűen megszólalt. Valakinek persze nem jött be, de nekem nagyon, tolok képeket róla!Korcsii: Gratula az évfordulóhoz, én azt hiszem 2005 óta repülök (pár hónapja nem) és szerintem aláírod, hogy az online, főleg groupflight esetében leírhatatlan! Egyszer tolhatnánk együtt valamit úgy, hogy én is oda megyek, úgyis csak a Longhaul jön be. Holnap tolok egy Berlin - New York oda-visszát, továbbra is offline, de alig várom, hogy véget érjen a tesztelési szakaszom!

MÁS: A Fraps, vagy milyen progit, amivel videókat lehet rögzíteni ill. szerkeszteni, valaki át tudná tolni valamilyen formában?

Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Battlefield 6
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- thrustmaster ts pc racer ferrari 488 challenge edition
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari.l 4g modem Érintőkijelző
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- LG 27GX704A-B - 27" OLED evo / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Régebbi szimesek még emlékeznek az időközben (szerintem) megszűnt Phoenix Simulation Software, azaz a PSS nevű cégre, na ők Airbusokat csináltak. Sajnos a fizika elég gyenge lett, nekem is volt vele gondom (ez volt az első add-on gépem, aminél elolvastam több száz oldalt, hogy tanuljak), de mások is szídták sokat. Aztán lehet bénák voltunk, de végülis PMDG lett belőle. Ami miatt elmondtam, hogy szerintem a világ legszebb panelje volt annak a gépnek, a pedestral és kimondottan az overhead esetében, egyszerűen megszólalt. Valakinek persze nem jött be, de nekem nagyon, tolok képeket róla!