Új hozzászólás Aktív témák

• Geryson

addikt

válasz boeing #4278 üzenetére

Hát ez az Airbus félelmetesen szép! :R Régebbi szimesek még emlékeznek az időközben (szerintem) megszűnt Phoenix Simulation Software, azaz a PSS nevű cégre, na ők Airbusokat csináltak. Sajnos a fizika elég gyenge lett, nekem is volt vele gondom (ez volt az első add-on gépem, aminél elolvastam több száz oldalt, hogy tanuljak), de mások is szídták sokat. Aztán lehet bénák voltunk, de végülis PMDG lett belőle. Ami miatt elmondtam, hogy szerintem a világ legszebb panelje volt annak a gépnek, a pedestral és kimondottan az overhead esetében, egyszerűen megszólalt. Valakinek persze nem jött be, de nekem nagyon, tolok képeket róla!

Korcsii: Gratula az évfordulóhoz, én azt hiszem 2005 óta repülök (pár hónapja nem) és szerintem aláírod, hogy az online, főleg groupflight esetében leírhatatlan! Egyszer tolhatnánk együtt valamit úgy, hogy én is oda megyek, úgyis csak a Longhaul jön be. Holnap tolok egy Berlin - New York oda-visszát, továbbra is offline, de alig várom, hogy véget érjen a tesztelési szakaszom! :)

MÁS: A Fraps, vagy milyen progit, amivel videókat lehet rögzíteni ill. szerkeszteni, valaki át tudná tolni valamilyen formában? :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés