Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo94
veterán
Erről beszéltem, persze,hogy lassúbb.. Mert rosszabb az időzítése, de ezt már elmondtam, nameg a teszt, amit nem olvastál el.
Ha úgy véled,hogy bírná, akkor nincs más hátra, mint hogy kipróbáld..
Irodai vagy netes letöltő gépen kívül nem raknék másba kingmaxot,de te tudod. Amúgy ha nem ég szénné, akkor nagyon fog menni....
Nem számít? Szerinted...Én az utóbbiakra gondoltam, mert tisztában vagyok azzal,hogyaz alap free.. Van néhány creditem, de nem töröm érte magam túlzottan, mert annyira nem egy nagy élmény az AES, cserébe tele van hibával.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPad 11th 2025 128 GB
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- 27% - LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFÁS - 0373BE
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha úgy véled,hogy bírná, akkor nincs más hátra, mint hogy kipróbáld..
Irodai vagy netes letöltő gépen kívül nem raknék másba kingmaxot,de te tudod. Amúgy ha nem ég szénné, akkor nagyon fog menni....