Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Falconer
aktív tag
válasz
andorra
üzenetére
Jo, rendben, hogy nem arra szántad, hogy jobb mint az FS9, csak én is rámutattam, hogy nagyon sok helyen van olyan az FS9 mint az FSX, egy nem csúcs géppel meg főleg. Csak mert ez volt a téma.
Egyébként szinte 100%, hogy pl te is jobban járnál egy FS9-cel, nekem is hasonló gépem van, és jobbnak láttam meg sem próbálni az FSXet. Talán VFR repüléshez kis helyeken jobb lenne az X, mert nagyobb felbontásúak a textúrák, és ott még lehet, hogy bírná is, de egyébként meg felejtős.
A szoftverkörnyezet optimalizálását meg szerintem hagyjuk, mert az alapfeltétel mindenhol, és az FSnél FPSben nem is hoz érdembeli változást, csak a textúrák betöltésénének idején hoz valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest