-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AirBooms
addikt
válasz
Gizmo94
üzenetére
Egyébként azt vettem észre, hogy miután lerepültem az útvonalat, hogy csak bilinear volt beállítva trilinear helyett véletlenül. Amúgy EDDF (vagyis Frankfurt Mega Airport scenery) szerintem jobban eszi az fps-t FS9-ben, mint LHBP ha minden maxon van, főleg a nagyobb AI traffic miatt. FS9-ben egyébként valamennyire lehet skálázni a megjelenítés részletességét azzal, hogy mekkora max FPS-t engedélyeztünk. Minél nagyobb ez az érték, annál kisebb lesz a részletesség, na persze nem sokkal. Amúgy ma beállítottam maxra 40 FPS-t, s azt vettem észre, hogy az én konfigommal a legalacsonyabb FPS érték így sem ment 35 alá EDDF-en (PMDG MD-11-gyel). Amúgy a VGA élsimítást igenis érdemes kihasználni a lehető legjobban és a felbontást is natívban nyomni (TFT-n), mert ez szinte bele sem szól az elérhető FPS-be. Én 1680x1050-ben nyomom valami nagyon sokszoros élsimítással...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Fujifilm X
- Háztartási gépek
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Crimson Desert
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- iPad 11th 2025 128 GB
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Eladó G pro superlight 2 se Unusual way sports UHWM skate talpakkal.
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- Lenovo T495s Ryzen 7 pro 3700U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest