Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megvolt az első kisgépes iskolakör LHBP-n, besz*rás jól néz ki.
FS9-ről jövök, ne felejtsétek. Persze minden funkció Hardra állítva nyilván.Jó, hogy felmerült az érzékenység és holtjáték állítás, az lett volna az első kérdésem.
Ismerkedünk, de nagyon tetszik elsőre. Még azt keresem, hogy hogy tudom a CH Yokera rátenni, hogy körbe tudjak nézni a cockpitben, hogy tudom beállítani a gyári modellben, hogy cold&darkban indítsa a 748-at, meg hogy hol találom az overhead panelt, hogy tudok több monitort használni, de ezek egyelőre nem kérdések, ezeket majd megtalálom hamarosan. 
4k-ra és Highra állította be magától a grafikát (a 49-es 4k monitoromon nem is nézne ki jól FHD-ben), de majd még nekiállok finomhangolni. FPS-t nem mértem, nem is szoktam, de szemre jól néz ki, nem receg, nem lagol, de számokat még nem néztem, még csak ismerkedünk, ahogy írtam.

A CH Flight Sim Yoke + Pro Pedals + Throttle quadrant kombó teljesen jól működik a játékkal, szépen be tudtam konfigolni az alapokon kívül a Flaps és Speedbrake funkciókat is a gázkarpult karjaira, ahogy FS9-ben is.
A VGA-t eszi rendesen a jelenlegi beállítás, 260-265W-os csúcsokat is produkált, mint Cyberpunk alatt is. A CPU nem nagyon volt terhelve, 60-65 fokon megfogta a hűtő és beérte 110W-os csúcsokkal (Cyberpunk alatt volt, hogy 160-165W-ot is kért).
Képen nincs semmi extra, minden gyári és default beállítás, LHBP 31R, majd később lesznek jobb beállítások is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Indul a ChatGPT Health
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bittorrent topik
- Windows Insider Program
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Samsung S24 FE dual sim független Garanciális hibátlan készülék korrekt áron!
- Eladó Konfig I5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
FS9-ről jövök, ne felejtsétek. Persze minden funkció Hardra állítva nyilván.