Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Aktív témák
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
AS SSD benchmark indító képernyőjéről tudsz képet csinálni?
(nem kell futtatni a tesztet, csak indítsd el a programot) -
zetecR
addikt
Pont ezt írtam, hogy nem tesztben, hanem valós életben produkál (főleg a 60-as méretben) mellbevágó, konkrétan dupla írási sebességet a Sandforce-osokkal szemben. (60 vs 120MB/s)
Persze ha nincs rá sokat kitömörítve, írva, stb, akkor bármelyik modern Sandforce-os megoldás tökéletes.
-
Bodor
veterán
Látom nem igazából bízol abban amit írtam, és biztos szeretnél lenni abban, hogy a legjobbat választod az adott keretekhez mérten, ami persze nem baj...
Csak idézni tudok saját magamtól, mely állítást szerintem nemigen fogják tapasztalatokon alapuló ellenérvekkel megcáfolni:"Az ajánlott SSD-k bármelyike szinte azonos teljesítményt biztosít a valós felhasználás terén. Azok a felhasználók - beleértve magamat is - akik több fajta SSD-t is használtak már a gépükben, ugyanerről számolnak be. A nagy ugrás, a „WOW” érzés, csak a HDD-ről SSD-re történő váltáskor tapasztalható igazán. Érezhető különbség csak a régebbi 2-3 évvel ezelőtti és a mostani SSD-k között van!"
A Te esetedben még jobban igaz, mert mind a négy említett SSD Sandforce vezérlővel rendelkezik, így tényleg azonos a teljesítményük, maximum tesztekben van némi különbség, de gondolom használni fogod, nem pedig tesztelésre vásárolsz.
dokar: ha csak ebből a kettőből lehet választani, akkor egyértelműen az OCZ vertex 2.
Ha más is szóba jöhet, akkor benézhetsz ide is először.
hoy:
Itt egy pár tipp a lehetséges okokra, és javaslom ezt a cikket is átolvasni.
Persze nem zárható ki az sem, hogy az SSD hibás. SSD Life, Hard Disk Sentinel talán segít egy kicsit a tesztelésben. -
zoleeno1
veterán
10%-ot min. üresen kell hagyni. 15Gb bőség neki, sok is
. 6x giga rendszer alá, alapvető/rendszeresen használt programokhoz bőven elég, ha átlag felhasználásról beszélünk (egyenlőre legalábbis). Én még ezek mellé +1 game-et is szoktam pakolni a Samu 830 64g-re, de még csak meg sem közelítettem sosem az ajánlott értéket. -
zoleeno1
veterán
Most vmelyest csökkent az áruk, gondolom a forint erősödésnek köszönhetően. A merevlemez árainak drasztikus emelkedése nem volt hatással az ssdkre. Hogy melyiket vedd? Az ajánlottak közül vmelyiket: Milyen SSD-t vegyek?
-
cszn
őstag
Nézd meg valamelyik vinyóddal, hasonló lesz. Nincs ott hiba.

(#13617) DV Mondjuk én azért ezen is meglepődtem hogy lehet. Mármint hardveresen sata2 és csak biosban van letiltva... De persze a gyártóktól is minden kitelik. Próbáld kideríteni hátha nálad tud sata2-t.

(#13619) Medical A 0 fill és az F fill egyöntetűen egy értékkel dolgozik, tehát a lehető legjobban tömöríthető adatsorral (a sandforce vezérlős ssd-k gyorsabban dolgoznak a jól tömöríthető adatokkal). A default pedig random adattal, ami persze sokkal közelebb áll a vinyón valóságban tárolt adatokhoz. A 0 fill és F fill-nek igazából túl sok értelme nincs.
-
GSzarkaTAT
tag
19700+ÁFA-ért. Amúgy megnéztem németeknél is 90 EUR környékén lenne + szállítási költség (nem M.o.-ra, hanem németekhez), kvázi ugyanott vagyok, úgyhogy nem tétel, nyilván az árfolyamingadozás miatt lett annyi, amennyi. Én már nem várok ilyen "kifutásra", elvileg, igen, lehetséges, de nekem ennyit megér, sokkal úgysem lenne olcsóbb.
Aktív témák
- SONY LCD és LED TV-k
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Éjszakai műszak
- További aktív témák...