Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Trump vagy Harris
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
Aktív témák
-
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
válasz Matamata #1977 üzenetére
Nézd meg Hard Disk Sentinellel a HDD-t.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
fLeSs
nagyúr
válasz Matamata #4758 üzenetére
csak egy tipp, de lehet, hogy nem ezt a klónozót kéne használnod, mert amikor visszarakod az image-t az SSD-re, ez visszaállítja az MBR-t is és olyan, mintha nem alignáltál volna.
diskpar után a drive snapshot és az acronis true image tuti müxik, ezeket már próbáltam.
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
fLeSs
nagyúr
válasz Matamata #4765 üzenetére
ezt írja a log
"13 Mar 2010 17:24:51 SSDOptimizer Service Started
13 Mar 2010 17:25:11 Failed to get a valid volume list - waiting 1:00:00"akkor most megy a hyperfast vagy nem?
MBR-es dologról mit tudnék mondani? nálam az acronis és a snapshot is működött.
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
fLeSs
nagyúr
válasz Matamata #4774 üzenetére
MBR helyreállítást lehet csinálni a Win7 telepítő DVD-jével, bebootolsz róla és az install helyett javítást választasz.
vagy lehet a bootsect nevezetű programmal.
btw próbáld meg először úgy, hogy beállítod a bootsorrendet a BIOS-ban.btw még az sem biztos, hogy ez a baj.
[ Szerkesztve ]
-
fLeSs
nagyúr
válasz Matamata #4796 üzenetére
ez biztos nem ua. mint a wines gyorsítótárazás. ez a program direkt a 4K írásokat javítja. a ramcache-be összegyűjti a 4K-s írásokat és nagyobb blokkokban küldi el az SSD-nek, gondolom 512KB-ot használnak, mert az SSD-ken egy blokk 512KB.
írják is:
"OS buffer cache tries to reduce the amout of writes (or reads) but FlashPoint does not reduces the amount of writes.
It translates small writes (which are not matched with SSD) to sequential big writes."[ Szerkesztve ]
-
-
Gorneck
legenda
válasz Matamata #9861 üzenetére
Vmi nem kicsit fogja meg nálad az OSt-t...amúgy nagyon sok mindentől függ az eredménye ennek a proginak...20 alatti eredményt is csináltam már aszhem 16-17...de ebből vagy egyébb mérési linkekből kb semmit nem vonsz le...átlagos felhasználás mellett meg kéne érteni, hogy annyira minimális az SSDk közti különbség, hogy az vicc...nem hiába várom az újabb technológiás SSDket...de az azonnal induláson már nagyon nincs mit javítani...katt indul és már be is tölt...amelyik progi nem így indul az kb szarul van megírva...
Egy régebbi mérés: [link]Nálam még mindig 15gb van szabadon...szal kisebb is elég lenne...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
-
Colos1
őstag
válasz Matamata #10879 üzenetére
Nálam az ATTO tesztekben is csak kb. 10% -ot gyorsult tőle az SSD, ami szinte semmi.
A HDD-ken is alig mérhető, csak azért van fenn, mert a régebbi HDD -nek nem tetszik az MSAHCI, és néha felidegesített a hülyeségeivel. ( )Egyes meghajtók esetében előfordulhat, hogy az MSAHCI nem megy rendesen - pl. SAMSUNG HD321KJ -, lehet hogy azt az SSD -t sem szereti.
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
james008bond
őstag
válasz Matamata #11478 üzenetére
Korábban már azt is próbáltam és nálam hidd el egy kalap sz@rt sem ért, akkor amikor Acronis megoldotta. Mint ahogy most is. Volt egy hibás driver telepítés utána jött a bluscreen rendsen. Már csökkentett módban is megpróbáltam a rendszer visszaállítást, csak mikor kezdett leállni a gép, megint kékhalál. Aztán meguntam és jött az Acronis. Még jó hogy vagy 8 év ismerem ezt a progit...és simán megcsinálta a visszaállítást másik winyóról. Lehet megcsinálom a secure zónát is és akkor már bootlemez se kell, elég az F11-et nyomni...
Szerintem a pagefájl és a hyb fájl igenis törlődik, miután letiltod őket. Asszem ezt tapasztaltam. Viszont ha simán letörlöd intézőben, akkor újra visszatelepül. Ja, letiltás után érdemes egy restartot nyomni.
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
Baboon
senior tag
válasz Matamata #11478 üzenetére
Nem kell fájjon, tudom hogy nem látom a rejtett fájlokat.
De azt nem gondoltam, hogy több giga van rejtettben és azt hittem, hogy főleg a winfos mappában eldugogatva ide-oda.
Szerk:
Miután parancssorban tiltottam a hibernációt törlődött a hibernációs file, úgyhogy törlődnek ha kikapcsolod.[ Szerkesztve ]
''Bocsánat, hogy ilyen közel megyek Ön előtt''
-
james008bond
őstag
válasz Matamata #11487 üzenetére
Ha a winhez adott programok tökéletesek lennének, szerintem senki sem adna pénzt más programokra. És be is zárhatna néhány softverrel foglalkozó cég. De ha nálad jól működik, akkor természetesen használd azt, ami beválik. Nálam sajnos nem működött. Már többedik alkalom ez, sajnos.
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- WD RED WD40EFAX + Kolink HDSUB3U3
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Samsung 2.5 870 Evo 500GB SATA3 + Sandisk Extreme Portable
- 250gb / 1TB SSD / 3TB Red HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest