Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
james008bond
őstag
válasz
Matamata
üzenetére
Ha a winhez adott programok tökéletesek lennének, szerintem senki sem adna pénzt más programokra. És be is zárhatna néhány softverrel foglalkozó cég. De ha nálad jól működik, akkor természetesen használd azt, ami beválik. Nálam sajnos nem működött. Már többedik alkalom ez, sajnos.
-
Baboon
senior tag
válasz
Matamata
üzenetére
Nem kell fájjon, tudom hogy nem látom a rejtett fájlokat.
De azt nem gondoltam, hogy több giga van rejtettben és azt hittem, hogy főleg a winfos mappában eldugogatva ide-oda.
Szerk:
Miután parancssorban tiltottam a hibernációt törlődött a hibernációs file, úgyhogy törlődnek ha kikapcsolod. -
james008bond
őstag
válasz
Matamata
üzenetére
Korábban már azt is próbáltam és nálam hidd el egy kalap sz@rt sem ért, akkor amikor Acronis megoldotta. Mint ahogy most is. Volt egy hibás driver telepítés utána jött a bluscreen rendsen. Már csökkentett módban is megpróbáltam a rendszer visszaállítást, csak mikor kezdett leállni a gép, megint kékhalál. Aztán meguntam és jött az Acronis. Még jó hogy vagy 8 év ismerem ezt a progit...és simán megcsinálta a visszaállítást másik winyóról. Lehet megcsinálom a secure zónát is és akkor már bootlemez se kell, elég az F11-et nyomni...
Szerintem a pagefájl és a hyb fájl igenis törlődik, miután letiltod őket. Asszem ezt tapasztaltam. Viszont ha simán letörlöd intézőben, akkor újra visszatelepül. Ja, letiltás után érdemes egy restartot nyomni.
-
Colos1
őstag
válasz
Matamata
üzenetére
Nálam az ATTO tesztekben is csak kb. 10% -ot gyorsult tőle az SSD, ami szinte semmi.
A HDD-ken is alig mérhető, csak azért van fenn, mert a régebbi HDD -nek nem tetszik az MSAHCI, és néha felidegesített a hülyeségeivel. (
)Egyes meghajtók esetében előfordulhat, hogy az MSAHCI nem megy rendesen - pl. SAMSUNG HD321KJ -, lehet hogy azt az SSD -t sem szereti.
-
Gorneck
legenda
válasz
Matamata
üzenetére
Vmi nem kicsit fogja meg nálad az OSt-t...amúgy nagyon sok mindentől függ az eredménye ennek a proginak...20 alatti eredményt is csináltam már aszhem 16-17...de ebből vagy egyébb mérési linkekből kb semmit nem vonsz le...átlagos felhasználás mellett meg kéne érteni, hogy annyira minimális az SSDk közti különbség, hogy az vicc...nem hiába várom az újabb technológiás SSDket...de az azonnal induláson már nagyon nincs mit javítani...katt indul és már be is tölt...amelyik progi nem így indul az kb szarul van megírva...
Egy régebbi mérés: [link]Nálam még mindig 15gb van szabadon...szal kisebb is elég lenne...
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Matamata
üzenetére
ez biztos nem ua. mint a wines gyorsítótárazás. ez a program direkt a 4K írásokat javítja. a ramcache-be összegyűjti a 4K-s írásokat és nagyobb blokkokban küldi el az SSD-nek, gondolom 512KB-ot használnak, mert az SSD-ken egy blokk 512KB.
írják is:
"OS buffer cache tries to reduce the amout of writes (or reads) but FlashPoint does not reduces the amount of writes.
It translates small writes (which are not matched with SSD) to sequential big writes." -
fLeSs
nagyúr
válasz
Matamata
üzenetére
MBR helyreállítást lehet csinálni a Win7 telepítő DVD-jével, bebootolsz róla és az install helyett javítást választasz.
vagy lehet a bootsect nevezetű programmal.
btw próbáld meg először úgy, hogy beállítod a bootsorrendet a BIOS-ban.btw még az sem biztos, hogy ez a baj.
-
-
fLeSs
nagyúr
-
canniball
nagyúr
válasz
Matamata
üzenetére
Nézd meg Hard Disk Sentinellel a HDD-t.
-
Aktív témák
- Samsung 970 EVO Plus 500GB - eladva , Western 1TB M.2 2280 Blu - eladva, értékelésre vár
- ÚJ! BONTATLAN MX500 2.5 SSD 1TB,ÚJ! Gigabyte SSD 1TB
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung 860 EVO 1TB SSD,2.5
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- ÚJ! BONTATLAN! WD Western Digital My Passport Külső 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)

Valahol én is így vagyok vele... 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)