- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
Aktív témák
-
RiddleR
aktív tag
válasz
xcbiker #2462 üzenetére
Sokkal gyorsabbak.
Érezni szerintem annyira nem lehet.
Mondjuk én főleg raid0-ban használtam annó két samu slc-t, de ott sem volt szerintem tetemes difi a sima és a raid között. Mármint alkalmazások, boot egyebek terén (nem másolás meg crc check meg ilyenekre gondolok).
A mostaniak érzésre pedig még ezen tolnak kicsit, de nem óriásit.
Saját véleményem és tapasztalatom ez, bár lehet, hogy azért érzem így, mert túl folyamatos volt az átmenet. Lehet, ha a samu slc után egyből az x25-e-t próbáltam volna ki mást mondanék. -
Márton
nagyúr
Nekem is ez lesz tavasszal
Csak úgy számoltam hogy most pont kevés lenne a 32GB, majdhogynem
mindig mehetne a vinyó is mellette.
64-en már elférnék úgy, hogy jóval ritkábban kell a vinyó
bekapcsológomjához nyúlni (esata!)
Viszont most 40-50ezret nem szánnék a dologra. Várok. -
-
HeliumA
aktív tag
Tudomásom szerint SLC.
Itt PH-en volt nem rég egy teszt Intel SSD-vel kapcsolatban, ahol újdonságként kezelték az Intel MLC chipes SSD-jét: "Tehát, amit az MLC NAND lapkákról tudni kell: kisebb felületen több adat helyezkedik el (azaz nagyobb az adatsűrűség), de ez az SLC-vel szemben egyben a hátránya is a sebességre és élettartamra nézve." Itt kiderül, hogy 250/70-es, de nem ez a jellemző az MLC chipes adattárolókra nézve. -
shteer
titán
nem csak azt írtam h szép
nem érzem lassabnak mint az XP-t, az is van fenn a hdd-n
nem számlázokcsak tanulás, net, játék
igazából majd arra leszek kíváncsi h a notin mit produkál2gb ram már van benne
nekem pl xp-vel a számtalan konfigvariációm közül alig 1-2-vel ment a hibernálás. pedig az jó dolog. notin hibátlan (koppkopp) de az asztalikon
ssd-vel meg főleg nem lassú a vista, szvsz próbáld ki
szerk: számlázó program nem megy vele, nah és még jópár progi...
ez csakis a programfejlesztők hibája, h nem képesek felkészíteni a terméküket egy közel 2 éves oprendszerre -
shteer
titán
-
hdsentinel
őstag
Hatalmas köszönet, megjött mindkét riport
Mindkét meghajtó korrekten ad magáról SMART adatokat (ahogy láthattátok is).
Jelenleg még ezek nagy része ismeretlen célt szolgál (vendor specific) és az értékek is igencsak furcsának tűntek. Kis ideig eltart, mire ezeket sikerül kibogozni (a HDD gyártók sem igazán adják ki az ilyen jellegű infókat), de nem reménytelen a dolog.Ami nekem szimpatikus:
- Mind a Samsung, mind a Patriot méri a működési időt, tápciklusok számát
- A Patriot elméletileg a hőmérsékletet is, de ezt kiolvasva az érték 0 (gondolom, maga a szenzor mégsem került beépítésre (?)
- a Samsung számolja a hibás, használatból kieső szektorokat és az adatátviteli hibákatAdatbiztonsági szempontból a kritikus paraméterek (hibás terület mérete, esetleg összes írás mennyisége, hőmérséklet, működési idő) mindenképpen jól jönnének, hiszen ezek alapján már valóban lehetőség van az SSD-k élettartamának, állapotának kijelzésére is.
-
Gorneck
legenda
XPnél tudtommal annyi hdd matató cucc nincs...egy kis help...
Mondjuk OS esetén a hozzáférési idő számít...nem az olvasás/írás...tudtommal...mondjuk jobb örültem volna egy Vista-s rendszernek amit felteszel...
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Videós, mozgóképes topik
- Képregény topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Mikrotik routerek
- RAM topik
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest