Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Jack@l
veterán
válasz
Formaster
üzenetére
Haverom most szívott be két darab 500 gigás seagate vinyóval, egyik bekapcsolás után elszállt mind2(kb két hét különbséggel két külön gépben), az összes fontos cuccával. Ha rárakja az fw-t amit egy éve kiadtak már hozzá, akkor semmi baja nem lenne, így hozhatja vissza őket TTL-soros kábellel... Gondolkodj, mielőtt hülyeségeket beszélsz, ez true story, igen friss is.
-
Guffy
csendes tag
válasz
Formaster
üzenetére
Ha valaki fw-t frissít, az a szíve joga. Nekem gyárilag 0001fw-rel volt, majd frissítettem 0002fw-re és utána a 0009fw-re. Én a tapasztalatomat írtam le a frissítésről és annak eredményéről.
Nem írtam, hogy most aztán mindenki, akinek Crucial M4 ssd-je van (függetlenül attól, hogy mekkora) akkor az azonnal frissítsen!!!
Továbbá elárulhatnád, hogy az elmúlt időszakban vásárolt M4 ssd-ken mért van gyárilag a 0009fw -lásd Z_A_P ssd-jét- és nem mondjuk a 0001fw vagy a 0002fw?
Amikor tavaly augusztus végén kijött a 0009fw és jópáran frissítettek, majd leírták, itt a fórumban, akkor Ők is "gárgyú"-k voltak?
-
Zlin50
senior tag
válasz
Formaster
üzenetére
Miből gondolod hogy szükségtelen? Én azért nem frissítem mert még nem kényszerű, nem jelent meg hírek róla hogy a 64GB-on kívül másiknál jelentkezett az 5184 óra utáni probléma. Ez nem jelenti azt hogy nem is fog. A frissítést maga a gyártó mindegyikhez javasolja, ennek ellenére nem teszem meg amíg nem jön hírek a 128-asra.
A legszebb a dologban amikor probléma van és a gyártó vagy szerviz mindjárt kérdezi hogy a legújabb driver/fw van telepítve mindenhez? Igen kérem, az tette tönkre....
Aktív témák
- Western Digital WD Purple 2TB - WD20PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 8TB - WD82PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Eladó Honor X7a 4/128GB Kék / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi