Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ketogén étrend
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- Bluerainbow: LYNE -LEZÁRULT-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Én is beáltam az SSDnyúzó kísérleti alanyok közé egy 30Gb-os MLC-s Buffalo-val. Lenne pár kérdésem:
- Méretéből adódóan csak windows+pagefile lesz rajta, ehhez 4k-s allocation unit-al formázzam, ugye?
- Hacsak mód van rá, akkor natív, és ne legacy módban üzemelő SATAII portba dugjam, ugye?
- ACHI-val mire számítsak, ajánlott bekapcsolni, vagy inkább irdomos kikapcsolni?Az utolsó két kérdéssel az a probléma, hogy az első 4 port ami natív módban hajtható, az mind foglalt, mert csak 90˙-al tört kábel fér hozzá, és párosával álnak, így a 2 kábel lefedi mind a 4 dugaszt.
Továbbá, a két bedugott SATA dugaszon lévő winyók RADI0-ban vannak, ami automatikusan ACHI módot is jelent, tehát ha nem szereti az ACHI-t, akkor az ICH9R vezérlő eleve kilőve.
Ha így állunk, maradt még az alaplapon egy SATAII-es Jmicron vezérlő is, aminek a SATA portjai szabadok, és csak a PATA portján van egy DVD író. Viszont erről a vezérlőről nem tudom, hogy natív SATA vagy legacy módban fut-e.
Javaslat? (pakoljam fel a winyókat a felsrő rekeszekbe hogy sima kábel is elérje a SATA portokat? ez csak végszükség, mert ahhoz csavart kell barkácsolnom...)
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest