- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Met: Metallica: M72 World Tour
- Gurulunk, WAZE?!
- Yézi: Ryzen 7 1800X tuning (vs. i7-2600K...?)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
Aktív témák
-
NagyVillany
tag
Üdv, úgy oldottam meg, hogy a 8800GTS venticsatlakozójára kötöttem a 2 radiátorventit, és rivatunerben állitgatom kedvemre, hogy mikor mit csinaljanak, és mien gyorsan. Ez akkor lenne hátrányos, ha használnék olyan progit ami csakis a CPUt terheli, de olyan ritkán van, inkabb sose. Legtöbbször COD4 nálam a terhelés. De amugy hacsak a CPU kap terhelést sztem akkor is müködne, mert a viz az lényegében szétkeni a hőt a rendszerben, és emelkedne a vga blokkon is a hő, és ugyanugy felmelegedne az is, majd kipróbálom.Még mindig tetszik eza nagy kuss amióta SSD

bááár 2 neszre felfigyeltem, egyik a erösitő alap susogása ami naggyon halk, de most az is hallatszik, majd vmit kitalálok ellene, a másik pedig a szívem dobogása, na azt hogy fogom megállitani azt még nemtudom, lehet beburkolom a mellkasomat parafával vagy mittudomén
Aktív témák
- Napelem
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okos Otthon / Smart Home
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Wuthering Waves
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BMW topik
- További aktív témák...
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs