Hirdetés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
NagyVillany
tag
Üdv, úgy oldottam meg, hogy a 8800GTS venticsatlakozójára kötöttem a 2 radiátorventit, és rivatunerben állitgatom kedvemre, hogy mikor mit csinaljanak, és mien gyorsan. Ez akkor lenne hátrányos, ha használnék olyan progit ami csakis a CPUt terheli, de olyan ritkán van, inkabb sose. Legtöbbször COD4 nálam a terhelés. De amugy hacsak a CPU kap terhelést sztem akkor is müködne, mert a viz az lényegében szétkeni a hőt a rendszerben, és emelkedne a vga blokkon is a hő, és ugyanugy felmelegedne az is, majd kipróbálom.Még mindig tetszik eza nagy kuss amióta SSD

bááár 2 neszre felfigyeltem, egyik a erösitő alap susogása ami naggyon halk, de most az is hallatszik, majd vmit kitalálok ellene, a másik pedig a szívem dobogása, na azt hogy fogom megállitani azt még nemtudom, lehet beburkolom a mellkasomat parafával vagy mittudomén
Aktív témák
- Eladó ÚJ - 0 napos OEM WD SN740 1TB NVMe SSD 2280
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó bontatlan Kingston NV3 1TB NVMe SSD
- Western Digital SA530 256GB 2.5" TLC SATA3 SSD - több db - szinte újak, max 1 napot futottak
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 512 GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest