Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
NagyVillany
tag
Üdv, úgy oldottam meg, hogy a 8800GTS venticsatlakozójára kötöttem a 2 radiátorventit, és rivatunerben állitgatom kedvemre, hogy mikor mit csinaljanak, és mien gyorsan. Ez akkor lenne hátrányos, ha használnék olyan progit ami csakis a CPUt terheli, de olyan ritkán van, inkabb sose. Legtöbbször COD4 nálam a terhelés. De amugy hacsak a CPU kap terhelést sztem akkor is müködne, mert a viz az lényegében szétkeni a hőt a rendszerben, és emelkedne a vga blokkon is a hő, és ugyanugy felmelegedne az is, majd kipróbálom.Még mindig tetszik eza nagy kuss amióta SSD

bááár 2 neszre felfigyeltem, egyik a erösitő alap susogása ami naggyon halk, de most az is hallatszik, majd vmit kitalálok ellene, a másik pedig a szívem dobogása, na azt hogy fogom megállitani azt még nemtudom, lehet beburkolom a mellkasomat parafával vagy mittudomén
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Indul a ChatGPT Health
- NVIDIA® driverek topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- Videós, mozgóképes topik
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest