Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Aktív témák
-
bANDYka
tag
Sziasztok,
akadt némi problémám a frissen vásárolt Agility 3-as SSD-vel. Asus P5K alaplapom van, kicsomagolás után gondoltam felteszem a Windows 8-at rá megpróbálom kicsit. Fel is telepedett pillanatok alatt működött is a teszteredményem is jók voltak, viszont az operációs rendszer nem igazán jött be, így úgy döntöttem, hogy visszaváltok Win7-re.
A CD ROM-ról történő Win7 telepítés viszont iszonyatos lassú és szakaszos úgy hogy csak a CD és az SSD van SATA csatolókon, minden más eszközt leszedtem.
Kétszeri újraindítás után a windows betöltési logo után pedig fekete képernyő fogad, nem töltődik be az asztal. Az SSD aktivítás LED néha villog kicsit de az asztalig nem jut el.
Valaki tudna segíteni mi a probléma, tapasztalt valaki esetleg hasonlót? Előzőleg Win8-cal jól ment, de valamiért a 7-es betett neki.
Előre is köszi, üdv.:
András
Aktív témák
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest