Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
Aktív témák
-
magedla
tag
válasz
jim_raynor70
üzenetére
Köszönöm, megtörtént a régi rendszerpartíció és MBR törlése. Kicsit utánaolvastam és én is a Windows 7-es lemezkezelő mellett döntöttem. Hozzácsaptam őket egy másik partícióhoz. Kis izgalom következett az újraindítást követően, mert valamiért mégis kereste a HDD-ről törölt 100MB partíciót (pedig a clone-ozás után direkt lehúztam a HDD-t és csak azután boot-oltam az SSD-ről). A Windows 7 telepítőlemezéről egy Repair szerencsére megoldotta a dolgot.
Amit viszont nem értek, az az, hogy miután töröltem a régi 100GB méretű C:-t és a 100MB-os partíciót a HDD-ről, majd csatoltam őket a D:-hez, a D: és az E: drive (azaz az egész HDD - 2TB):
- basic-ről dynamic típusúra,
- primary partition-ről simple volume-ra váltott, valamint
- a D: két részre szakadt a Lemezkezelő szerint: egy 100,1 GB-os részre D: név alatt (korábbi rendszer+100MB) és szintén D: elnevezéssel a 700GB partíció is jelen van, amihez csatoltam őket. A sajátgépben viszont egy D:-nek látok 800GB mérettel.
Csatolok egy képet, remélem így érthetőbb, mint leírva.
Erre lenne ötletetek?#34568) jim_raynor70: Eddig nem tudtam, hogy mi a CDM 0Fill és Random tesztje között a különbség, de most már ez is tiszta. Köszi.

Aktív témák
Hirdetés
- Kingston HyperX Fury 120GB 2,5" Sata3 SSD
- Toshiba 1TB 7200rpm 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- 32GB DDR4 3200
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs