Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
Aktív témák
-
atesss
addikt
válasz
jim_raynor70
üzenetére
No akkor el is kezdek körbenézni, hogy mennyiért árulnak aprón Gigabyte EP35-ös lapokat...
A JMicron-nál a PCI-E-el (illetve az hogy egy külső vezérlő) van a baj, vagy úgy alapból a márkával vagy ezzel a konkrét chippel ?Fontos adatokat nem javaslando csak SSD-re bizni.
Teljesen egyértelmű, de néhány GB-nál nem több apám adata. Ha meg leveszem a nagyobb adatbázisokat (pl. KSH és társai), ami pl. CD-ről csak fel lett másolva, akkor szerintem egy 2GB-os pendrive-ra simán kimásolja az egészet pár naponta és ez megoldva.Es ha tarhelynek is hasznalnad ilyen korulmenyek mellett
Ezt félreérteted:
1. opció) Tárhelynek is használnám saját magamnak, és akkor veszünk egy vinyót bele, de akkor már min. 1TB-nak van értelme ugye.
2. opció) Lemondok erről (egyenlőre nem vészes a helyzet, most még van helyem, pár hónap múlva meg remélhetőleg jóval olcsóbban lesznek a vinyók; akkor veszek egyet tárolásra magamnak külön. És akár hozzá külső házat.), és akkor veszünk SSD.Akkor a TRIM nem megy Win7 alatt ?
De látom linkelted ezt a cikket, ezt én is épp az előbb találtam, ezt átolvasom előbb.
Olyat lenne jó találni, ami egy modern, optimális SSD Win7 alatt.
DE emellett támogatja azt is, ami XP alatt kell. És mindezt úgy, hogy ez egyáltalán nem megy a Win7 alatti működés rovására. Ja és lehetőleg emiatt nem is drágább a többinél...
Na de ez csak egy elmélet részemről, végigolvasom és akkor majd tisztábban látok már.Egy példa a listából:
OCZ Agility 3 SATA III 2.5" SSD 60GB (AGT3-25SAT3-60G) - árgép: 23e-től
Ez egész baráti ár már !
Tulajdonképp nem is több, mint amennyiért egy normálisabb sebességű (azaz pár évnél nem régebbi) vinyót kapnék - amit az "1. opció"-ban írtam. Sőt annál sem sokkal, ha mindezt (egy mai szemmel nézett vinyóhoz képest) - kis kapacitással (pl. 320-500GB). Használtan is felmentek az árak; persze ami nem ilyen 4-5 évnél idősebb vinyó.Csak a 60GB a kérdés elég-e, de szerintem még akkor is bőven, ha XP és Win7 is fent van rajta.
Aktív témák
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Samsung kuponkunyeráló
- Jövedelem
- Nikon DSLR topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Interactive Brokers társalgó
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest