Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
Aktív témák
-
"Az emberek többsége lusta arra hogy elolvasson valamit, utánaolvasson a dolgoknak vagy csak egyszerűen nem adnak időt maguknak rá.
Gyors és kész válaszokat várnak, aztán ha megkapták, akkor bezzeg kérdezgetnek, meg értetlenkednek és hitetlenkednek...."Egyike vagyok azoknak, akik az utóbbi pár napban sokat kérdezgetett tőletek. Hidd el, én például elég sokat olvasok, minden linkre rákattintok, végigrágom magam rajta, de minden kapott új információ és tudás, csak újabb kérdéseket vet fel az ilyen "lelkes újonc"-okban, mint például én. Sajnos sok mindent nem értek abból, amit olvasok, ami nektek alapvetés, azt nekem szinte az elejéről kezdve kell elmagyarázni és szerintem erre (is) való az ilyen fórum, hogy ezeket személyre szabottan megkérdezzük. Biztos igazad van, hogy sokan várják a sült galambot a szájukba, de nálam (és többünknél) arról van szó, hogy egész egyszerűen nem mindig értem amit olvasok, de érdekel nagyon és a személyes segítségetekkel már előrébb járok. Volt úgy, hogy már rég olvastam azt a cikket, amit egy kérdésemre válaszként kaptam, de mivel magas volt nekem, ugyanúgy kérdeznem kellett továbbra is. Én ebben a fórumban kopasz újonc vagyok, egy másikban meg lehet, hogy válaszadó mindentudó.
Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VR topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Bestbuy játékok
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Toshiba 1TB 7200rpm 100/100
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ) új
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagari! -
- Eladó jó állapotú, megbízható 256GB-os NVMe SSD-k (Samsung, Intel, stb...)
- Western Digital Red Plus 3.5 2TB SATA3 (WD20EFPX) új, bontatlan
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest