Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
"Az emberek többsége lusta arra hogy elolvasson valamit, utánaolvasson a dolgoknak vagy csak egyszerűen nem adnak időt maguknak rá.
Gyors és kész válaszokat várnak, aztán ha megkapták, akkor bezzeg kérdezgetnek, meg értetlenkednek és hitetlenkednek...."Egyike vagyok azoknak, akik az utóbbi pár napban sokat kérdezgetett tőletek. Hidd el, én például elég sokat olvasok, minden linkre rákattintok, végigrágom magam rajta, de minden kapott új információ és tudás, csak újabb kérdéseket vet fel az ilyen "lelkes újonc"-okban, mint például én. Sajnos sok mindent nem értek abból, amit olvasok, ami nektek alapvetés, azt nekem szinte az elejéről kezdve kell elmagyarázni és szerintem erre (is) való az ilyen fórum, hogy ezeket személyre szabottan megkérdezzük. Biztos igazad van, hogy sokan várják a sült galambot a szájukba, de nálam (és többünknél) arról van szó, hogy egész egyszerűen nem mindig értem amit olvasok, de érdekel nagyon és a személyes segítségetekkel már előrébb járok. Volt úgy, hogy már rég olvastam azt a cikket, amit egy kérdésemre válaszként kaptam, de mivel magas volt nekem, ugyanúgy kérdeznem kellett továbbra is. Én ebben a fórumban kopasz újonc vagyok, egy másikban meg lehet, hogy válaszadó mindentudó.
Aktív témák
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobilinternet
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- További aktív témák...
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új - Eladó!
- Western Digital SA530 256GB 2.5" TLC SATA3 SSD - több db - szinte újak, max 1 napot futottak
- ADATA Legend 710 512GB PCIe Gen3 X4 M2 NVMe / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- Intel D3-S4520 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5300 TBW - Eladó!
- Akció! Csere-Beszámítás! Samsung 990 Pro 2TB Nvme SSD PCIE 4.0!
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest