- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Meghalt Chuck Norris
Aktív témák
-
"Az emberek többsége lusta arra hogy elolvasson valamit, utánaolvasson a dolgoknak vagy csak egyszerűen nem adnak időt maguknak rá.
Gyors és kész válaszokat várnak, aztán ha megkapták, akkor bezzeg kérdezgetnek, meg értetlenkednek és hitetlenkednek...."Egyike vagyok azoknak, akik az utóbbi pár napban sokat kérdezgetett tőletek. Hidd el, én például elég sokat olvasok, minden linkre rákattintok, végigrágom magam rajta, de minden kapott új információ és tudás, csak újabb kérdéseket vet fel az ilyen "lelkes újonc"-okban, mint például én. Sajnos sok mindent nem értek abból, amit olvasok, ami nektek alapvetés, azt nekem szinte az elejéről kezdve kell elmagyarázni és szerintem erre (is) való az ilyen fórum, hogy ezeket személyre szabottan megkérdezzük. Biztos igazad van, hogy sokan várják a sült galambot a szájukba, de nálam (és többünknél) arról van szó, hogy egész egyszerűen nem mindig értem amit olvasok, de érdekel nagyon és a személyes segítségetekkel már előrébb járok. Volt úgy, hogy már rég olvastam azt a cikket, amit egy kérdésemre válaszként kaptam, de mivel magas volt nekem, ugyanúgy kérdeznem kellett továbbra is. Én ebben a fórumban kopasz újonc vagyok, egy másikban meg lehet, hogy válaszadó mindentudó.
Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen videókártyát?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Battlefield 6
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Diablo IV
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Corsair MP600 Pro XT NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Kingston NV2 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 14" 2023 M3 / 8GB / 1TB SSD asztroszürke
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest