Hirdetés

Aktív témák

• Clemi

veterán

válasz zoleeno1 #31797 üzenetére

Kinek mi okoz "élményt", de nek7em a töredezettségmentesítés (aminek ugye nincs értelme SSD-n), rendszervisszaállítás, hibernálás semmit nem fokoz semmilyen szinten

Hááát akkor kapcsold csak ki a töredezettség mentesítést (bár mint írtam a W7 alapból letiltja minden SSD meghajtón) és a HDD-k majd jól szétforgácsolódnak. Egyébként elég sokszor volt már róla szó, hogy az NTFS fájlrendszert gyakorlatilag nem is igen kell töredezettség mentesíteni, és a W7 beépített lemezkezelője az üresjárati időben tökéletesen rendben tartja a lemezek felületét, anélkül, hogy a felhasználó ebből bármit is észrevenne.

Konkrétan a hibernálást én sem használom, erről nem is volt szó, és a rendszervisszaállítást pedig mindenki maga döntse el, kell-e neki az kis biztonsági háló, és nekem már volt olyan, hogy jól jött.

Itt most az indexelésről és a search-ról beszéltem, ami szerintem az egyik legjobb a W7-ben, persze ha nem használod, és még ki sem próbáltad mire is jó, és milyen jó is, akkor nem tudod miről írtam, hogy érdemes nem piszkálni inkább.

Aktív témák