Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
zoleeno1
üzenetére
Kinek mi okoz "élményt", de nek7em a töredezettségmentesítés (aminek ugye nincs értelme SSD-n), rendszervisszaállítás, hibernálás semmit nem fokoz semmilyen szinten
Hááát akkor kapcsold csak ki a töredezettség mentesítést (bár mint írtam a W7 alapból letiltja minden SSD meghajtón) és a HDD-k majd jól szétforgácsolódnak. Egyébként elég sokszor volt már róla szó, hogy az NTFS fájlrendszert gyakorlatilag nem is igen kell töredezettség mentesíteni, és a W7 beépített lemezkezelője az üresjárati időben tökéletesen rendben tartja a lemezek felületét, anélkül, hogy a felhasználó ebből bármit is észrevenne.
Konkrétan a hibernálást én sem használom, erről nem is volt szó, és a rendszervisszaállítást pedig mindenki maga döntse el, kell-e neki az kis biztonsági háló, és nekem már volt olyan, hogy jól jött.
Itt most az indexelésről és a search-ról beszéltem, ami szerintem az egyik legjobb a W7-ben, persze ha nem használod, és még ki sem próbáltad mire is jó, és milyen jó is, akkor nem tudod miről írtam, hogy érdemes nem piszkálni inkább.
Aktív témák
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- További aktív témák...
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest