Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
Aktív témák
-
kabanka
aktív tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
ok akkor figyelem itt... eddig úgy vagyok bele hogy ssd komoly szopás. Lehet hogy gyorsabb, elérésben de pl nekem bekapcsolástól feláll a rendszerem 20-30 mp között. SSDvel meg több mint 30mp? Most van egy bontatlan lehet eladom így mert ha achira kell áttenni akkor megy fel hardveraprora. Felesleges szenvedés. Youtube-on megnézve jópár videót a raid0val összehasonlítva eléggé néztem hogy azért a raid kicsit sem ilyen lassú. Persze ha 128 Stripekre osztjuk alig van különbség de 64esen már szépen érezni a lendületet. Az meg hogy a PS hány mp alatt indul el... nekem konkrétan 5-6 mp alatt áll. Nekem eddig eléggé elment a kedvem az ssdktől, meg hogy mennyi behal meg ilyen firmware meg olyan. Nemár, berakom menjen. Megint bonyolítjuk a gépeket össze vissza aztán lelassul meg kutyaf@sza aztán wd raid meg belőttem és megy nem lassult nyár óta semmit. szóval valaki világosítson fel kibontsam vagy sem?
mert ez elszomorítópersze tisztában vagyok az eléréssek meg satöbbi ne nézzetek hülyének csak az hogy most megnyitok 10 weblapot egyszerre meg 2 PS.t meg 3 db 3Dsmaxot eléggé valószinűtlen

Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- SkyShowtime
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- CES 2026: Kezemben a Razr Fold
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- darkFlash CF8 Pro
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
mert ez elszomorító