- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
kabanka
aktív tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
ok akkor figyelem itt... eddig úgy vagyok bele hogy ssd komoly szopás. Lehet hogy gyorsabb, elérésben de pl nekem bekapcsolástól feláll a rendszerem 20-30 mp között. SSDvel meg több mint 30mp? Most van egy bontatlan lehet eladom így mert ha achira kell áttenni akkor megy fel hardveraprora. Felesleges szenvedés. Youtube-on megnézve jópár videót a raid0val összehasonlítva eléggé néztem hogy azért a raid kicsit sem ilyen lassú. Persze ha 128 Stripekre osztjuk alig van különbség de 64esen már szépen érezni a lendületet. Az meg hogy a PS hány mp alatt indul el... nekem konkrétan 5-6 mp alatt áll. Nekem eddig eléggé elment a kedvem az ssdktől, meg hogy mennyi behal meg ilyen firmware meg olyan. Nemár, berakom menjen. Megint bonyolítjuk a gépeket össze vissza aztán lelassul meg kutyaf@sza aztán wd raid meg belőttem és megy nem lassult nyár óta semmit. szóval valaki világosítson fel kibontsam vagy sem?
mert ez elszomorítópersze tisztában vagyok az eléréssek meg satöbbi ne nézzetek hülyének csak az hogy most megnyitok 10 weblapot egyszerre meg 2 PS.t meg 3 db 3Dsmaxot eléggé valószinűtlen

Aktív témák
- Itt Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
- Apple MacBook
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nintendo Switch
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4602, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mert ez elszomorító