- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
kabanka
aktív tag
válasz
bajnokpityu
üzenetére
ok akkor figyelem itt... eddig úgy vagyok bele hogy ssd komoly szopás. Lehet hogy gyorsabb, elérésben de pl nekem bekapcsolástól feláll a rendszerem 20-30 mp között. SSDvel meg több mint 30mp? Most van egy bontatlan lehet eladom így mert ha achira kell áttenni akkor megy fel hardveraprora. Felesleges szenvedés. Youtube-on megnézve jópár videót a raid0val összehasonlítva eléggé néztem hogy azért a raid kicsit sem ilyen lassú. Persze ha 128 Stripekre osztjuk alig van különbség de 64esen már szépen érezni a lendületet. Az meg hogy a PS hány mp alatt indul el... nekem konkrétan 5-6 mp alatt áll. Nekem eddig eléggé elment a kedvem az ssdktől, meg hogy mennyi behal meg ilyen firmware meg olyan. Nemár, berakom menjen. Megint bonyolítjuk a gépeket össze vissza aztán lelassul meg kutyaf@sza aztán wd raid meg belőttem és megy nem lassult nyár óta semmit. szóval valaki világosítson fel kibontsam vagy sem?
mert ez elszomorítópersze tisztában vagyok az eléréssek meg satöbbi ne nézzetek hülyének csak az hogy most megnyitok 10 weblapot egyszerre meg 2 PS.t meg 3 db 3Dsmaxot eléggé valószinűtlen

Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- E-roller topik
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Google Pixel topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- 161 - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 242 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
mert ez elszomorító