Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Aktív témák
-
tuleon
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni ssdvel kapcsolatban, mert win 7 folyamatosan fagy.
Pár napja vettem egy ADATA S599 SSD-t használtan, felpakoltam IDE módban a win7-et, utána hozzáadtam az ahci reg fájlt, BIOSt beállítottam AHCI módra, szépen elindult a rendszer.
leteszteltem sentinellel, 100% os a drive.
Következőt vettem észre: win7 üresjáratban, vagy nagyon gyenge kihasználtságnál, amikor nem fut semmi, lefagy, és egy idő után újraindul, és utána a BIOS nem ismeri fel az ssd-t addig, amíg a tápnál le nem nyomom az áramot.
Érdekes, hogy terhelésnél, játéknál, programoknál nem fagy le, csak üresjáratban.
Próbáltam már IDE módban is, annyi különbséggel, hogy akkor pos teszt nem áll meg az ssdnél, hanem próbál bootolni a másik vinyóról, ssd-t ekkor sem látja

Gépem: : Asus P7P55D, I3 540, 4 GB ram
Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Diablo II: Classic és Resurrected
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung 860 EVO 1TB keveset futott ssd
- SAMSUNG PM9A1 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 - 100/100 -as - Eladó!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- Western Digital Red Pro 3.5 14TB 7200rpm SATA3 (WD142KFGX)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital garanciával hibátlan működéssel
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest