Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Aktív témák
-
-Rahan-
tag
Ez a modell nem SATA 3 csatolófelületű. Egyébként én OCZ VERTEX 3 modellt nézegettem, négy változatot találtam a gyártó honlapján, azt olvastam, hogy az agility típusút nem szabad venni. Csak hát legalább 50000 forintba kerül egy 120 GB kapacitású.
Érdemes beruházni egy ilyen modellbe ha csak az operációs rendszer, egy játék és egy hanglejátszó szoftver futna egyidejűleg vagy felesleges pénzpazarlás és jobban járnék egy szerényebb specifikációjú modellel? Természetesen az adatok tükrében tisztában vagyok vele, hogy ez gyorsabb, mint a a létező többi SSD jelentős része, csak azt nem tudom, hogy ez a nagyobb sebesség csak szoftveresen mérhető, de például a gép indulásánál vagy egy játékszoftver működésénél valóban tapasztalható is vagy semmilyen különbséget nem lehet emberi érzékszervekkel felfogni?
Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Proxmox VE
- Gigabyte alaplap topik
- Konteó topic
- Robotporszívók
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lexar NM710 M.2 2280 PCIe Gen4x4 NVMe SSD
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- Samsung 980 PRO 2TB. PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD. 7000/5100MB/S. (MZ-V8P2T0CW.)Playstation 5. Kompatibilis
- WD Ultrastar 18TB SATA 6Gb/s HC550 bontatlan, garis!
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I Magyar I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs