Hirdetés

2024. május 28., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1293) .LnB


.LnB
titán
LOGOUT blog

Érdekes, hogy itt azt írtátok (vagy írta valaki, nem emlékszem), hogy a Episode DLC-k nem tesznek hozzá a sztorihoz... Micsoda?! Na, de haladjunk sorban.

Episode Prompto

Kellemes volt, rövid és könnyű. Aranea jó, hogy benne volt, jó látni. Érdekes is volt, abból a szempontból, hogy kiderült Prompto múltja. Szorosan kapcsolódik a Chapter 13-hoz ez a sztori. És végre utalás van benne a Kingsglaive filmre is.

Episode Ignis

Na ez az igazi nagyágyú. Igaz játékmenet terén szerintem ez a leggyengébb. Ignis nagyon OP. Könnyű így a játék nagyon. És a területfoglalós rész se lett a kedvencem. Na de a sztori! Alapjáraton is szépen kiegészíti a Chapter 9 történetét. Ravus sztorija itt van megmagyarázva. Szóval már így is nagyon jó a sztori. Viszont az alternatív befejezéstől eldobtam az agyam. Ugye ez eleve nem is csak a DLC alternatív befejezése, hanem magának a játéké.. És mennyire, baromi jó!! Írom azért spoilerbe: Az Extra verse menüpontban található az alternatív befejezés. Itt Ignis megküzd Ardyn-nal a gyűrű segítségével. Ez a sztoriban a Chapter 13-hoz kapcsolódik. Ignis a gyűrű használatával feláldozza önmagát. Sikerül megsemmisítenie Ardyn-t. Mikor végez vele, megérkeznek Noctis-ék is. Noctis kéri a kristályt, hogy mentse meg Ignis életét. Az meg is teszi. Aztán Noctis bemegy a kristály-ban és vélhetően ott is elpusztítja Ardyn lelkét. Majd mikor kijön, ismét eltelik a 10év. De már nem harcolni mennek vissza Insomnia-ba, hanem átvenni a trónt. Ezáltal nem hal meg Ravus, és a többiek sem. A zárójelenet pedig, hogy Noctis ül a trónon, és Ignis megy hozzá látogatóba(?)

A történtek néhány képben:






Még, hogy a DLC-k nem adnak sokat a játékhoz.. Oké, Gladiolus-é nem is, de a többi igen.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.