Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1271) .LnB


.LnB
titán
LOGOUT blog

Ezt még leírom, de ha senki nincs itt, akkor nem fogok én se itt "magamnak" irkálni.

Végeztem a Menace Sleeps in Steyliff-fel, és erről mindenképp szerettem volna írni, beszélni másokkal. Mert ez iszonyat durva volt! Két napra lebontva szerintem több mint három órába telt. Pontosan nem tudom, de minimum 1,5 órát nyomtam mindkét nap. Nem is tudom mit gondoljak erről azt "end game"-ről. Valahol én ezt többször nem akarom csinálni. Ez borzalom. Másrészről meg van előnye is, hogy csak menni kell lefele és gyakni az ellent. Csak hát ezek elég durva enemy-k. Nem is kicsit! Főleg a Tonberry-k, amiből nem egyszer hatot kell egyszerre leverni. Vagy ott a Master Tonberry. Ebből egyszerre egy van, de neki van "fénykardja", és 85-90-es szinten k*baszottsok HP-ja. Viszont! Egy ilyen Menace quest teljesítése során megtanulsz harcolni! Egyszerűen muszáj. Nekem volt olyan, hogy úgy vertem le Master Tonberry-t, hogy meg sem sebzett, szóval potit se használtam! És nem kamuzok. A végére már nem az volt a kérdés, hogy milyen ellenfél lesz a következő, hanem, hogy mikor fogynak már el?! Az Armiger Unleashed használata a kulcs. Az borzasztó erős dolog. Főleg ha megtanulod használni. Sok olyan mozdulat, van aminek animációja dodge-ol minden támadást. Így szépen egymásra építve a mozdulatokat lehet sebezhetetlenként harcolni. Persze nekem sem ment mindig. Szóval nem azt mondom, hogy mostantól egyetlen ellenfél se sebez meg, de rengeteget tanultam. Szóval ilyen szempontból megérte. A loot.. hát én többet vártam ekkora szenvedés után. A végén ezt kaptam: Flayer Polearm És közben is volt egy két cucc, de az a sword a legjobb amit előző alkalommal linkeltem.

Ja, és írtam múltkor a professor-os quest-ről amit nem sikerült megcsinálnom, pedig utánanéztem YT-on, utána olvastam. És itt beadta a questet! Volt Griffon, és kész lett a quest mikor megöltem. Nem is értem, mert a quest nem ide mutatott.. [link]

Szóval volt értelme is, de nem tudom elképzelni, hogy az utolsó kettőt lenyomjam valamikor. Nem tudom mennyivel hosszabbak. Ez volt elvileg a harmadik legnehezebb. De már ez is sokkal sokkal sokkal hosszabb volt, mint vártam. Viszont az első párat majd valamikor le fogom tolni. Kíváncsi vagyok azok mennyivel rövidebbek, könnyebbek.

Néhány kép a harcokról: [link] [link] Cute enemy :D [link]

Armiger Unleashed-es képek: [link] [link] [link]

Végső Boss fight: [link] [link] [link] [link]

cyberkind-nek: Elértem én is az lvl99-et. Nekem megy tovább az XP. De nézd meg jobban mennyi kell egy szintlépéshez: [link] Szerintem 1 millio 99-ről 100-ra lépni. (nekem ugye már kevesebb)

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.