- Digitális Állampolgárság Program
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz Bad Pritt #94194 üzenetére
Az új Fantasztikus Négyesben Fátum volt.
Ha tippelnem kéne, miért Fátum, és miért nem Végzet: gonoszabbnak tűnt idegen hangzású névvel. Doktor Végzetet ki venné komolyan? Azért ő nem egy bohóc, mint a Füsti Willy meg a Rakéta Robi (csak a nevére emlékszem, fingom sincs, ki volt, a Willy szerepelt is rendesen a képregényben). Vagy a Keselyű, a szárnya vén hülye. Valahogy így lehetett a Fátum, a Doom-ból nem tudott szép hunglish nevet kanyarítani a ferdítő, de mivel a fate kb. ugyanazt jelenti, abból már igen.
Az a baj vele, hogy aki csak a filmeket látta, azt hiszi, ez egy gyógyegér, és ha legközelebb is felbukkan valahol, már csak legyintenek, pedig azért elég badass karakter, ráadásul az eredeti jelmeze szerintem ma is megállja a helyét. Elektroval ellentétben.
Tudom, megint a B/ZS filmek szeretetével jövök, de az 1994-es film, ami végül VHS-en kötött ki, és a B-mozi pápája, Roger Corman volt az egyik (a másik Bernd Eichinger, aki később a 2005-ös filmé is) producere, szerintem nagyságrendekkel jobban sikerült bármelyik F4 filmnél. Alacsony költségvetésű, de Doom és a Lény elég jól néznek ki benne, meg a rajzolt háttér is Doom kastélyánál.
Roger Corman később életmű Oscar-t is kapott.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program
- Home server / házi szerver építése
- Az USA pénzügyminisztériumától loptak fájlokat a hackerek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- BMW topik
- További aktív témák...