Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Soucaller #70977 üzenetére

Azért más dolog nézni az utat és közben beszélni, meg más két különböző dolgot nézni egyszerre. Persze, tudom olvasni a feliratot és látom közben, hogy mi történik a filmben, de nem tudok úgy a szinészek mimikájára, vagy a részletekre, a képi világra figyelni, mintha nem kéne közben a szöveget is olvasnom. Rosszul fogalmaztam az előbb, mert tudok feliratos filmet nézni, csak nem tudom úgy élvezni, mintha hallanám és érteném a szöveget és nem kéne valami másra is figyelni közben.

És ha megnézed az eredeti hozzászólásomat, láthatod, hogy én csak a vélemenyemet írtam le, nem személyeskedtem, nem sértegettem senkit, aki másképp gondolja. De biztos neked van igazad és agyilag leragadtam az óvodás szinten.

Egyébként a vezetős példa szerintem nem állja meg teljesen a helyét. Nem véletlenül tilos vezetés közben telefonálni, és amikor a gps-t nyomkodod, akkor se az útra koncentrálsz teljesen. Én legalábbis biztosan nem tudom úgy megosztani a figyelmem, hogy mindenre 100%-osan tudjak figyelni.. A rally pilóták melett se véletlenül van egy navigátor, ahelyett hogy ők maguk olvasnák az adatokat.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés