- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Egy ideig nem néztem fel, mondom mitől robbant fel a fórum, ja a spoiler és Arnie.
Addig tudtam érdeklődést mutatni a trailer iránt, amíg a kerti törpe Emily Clark a hatásvadászat hercegnőjeként be nem nyögte hogy kám vit mi if ju vana liv.
Egyszer bejött, gondolták miért ne lehetne megint elsütni, viszont nem egy ilyen kaliberű nőből kellett volna Sarah Connort csinálni.
Ez olyan mintha Győzike belépne egy mma edzésre és azt kiáltaná, hogy na kinek ba....am szét a száját?Kik ülhettek ott azon a meetingen, ahol kiagyalták, hogy Emily Clark?Ha ott vagyok tuti ilyen fejet vágok.
[link]Lehet, hogy khalesiként megfogva Drogo lingamját uralkodó attitűdöket tudott felvenni, de nekem túl puha egy gránitkeménységű Sarah Connorhoz képest, akinek az arcélével követ is lehet fejteni a bányában.
Egyedül az ősterminator-Arnie feltűnése keltett kis érdeklődést nálam, de inkább nem is akarom tudni milyen zavaros tér-idő continuum változásokat terveznek, viszont az egységsugarú nézőkre való készülés jegyében szerintem óvodásszintű megoldásra számíthatunk.
A zenét meg inkább nem minősíteném.Emberiség kipusztulása, végső remény, aha, és közben olyan zene, mintha vmi romantikus lányregényt néznénk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - nagy képernyő mindenre
- PlayStation 5
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Linux kezdőknek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - Black Titanium - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest