- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
The Vast of Night
hd,szinkron
Jópofa kis film volt. ...az az igazság, hogy annyira ki vagyok éhezve valami jó kis sci-fi-re mostanság, hogy elmondani nem bírom.. és hát sajnos, láthasssuk, nem vagyunk elárasztva velük. ilyen 3 meg 4imdb-pontos hulladékok meg nyilván nem érdekelnek már eleve.. de egyszerűen nem jönnek a jó scifik, max szökőévente egy
pedig igény az nagy lenne rájuk. a régieket már rojtosra néztük, sem az alien-t sem az interstellart nem nézhetem már meg még egyszer, harmincadjára is. azokat már unom, de igen, valami ilyesmi az, amire annyira vágyunk
Ennek a kis filmecskének a trailere annak idején itt a topikban iis felböffent, ha jól emlékszem, általános tetszést is aratott. aztán... elfelejtkeztünk róla. és azóta sem nagyon írtatok róla, ha jól látom
alapvetően egy fikció a fikcióban, ugyanis erősen hajaz a szépemlékű Homályzóna '60-as évekbeli történeteire, amelyek egyébként oly nagy sikerrel voltak vetítve annak idején az államokban. itt most paradox mozinak-hívják ezt és ebben vetítik le ezt a kis mesét nekünk.
Kiváló hangulattal megáldott, alacsony költségvetésű kis mozi, ami visszarepít bennünket egy álmos 50-es évekbeli kis dél-us városkába, ahol egy este különös dolgok kezdik felütni a fejüket
nem is kell ennél jobb ajánló, én a magam részéről imádom az ilyeneket. a túléljük az első húsz perc pofázás-cunamiját, utána már sínen leszünk. a fényképezés szintén kiváló, immádtam, ahogy megindul egyszer a kamera és vágás nélkül végigmegy a fél kisvároson, mire kiköt a következő forgatási helyszínen, a városi rádióban..
8/10
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Külpolitika
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hegesztés topic
- Windows 10
- További aktív témák...
Állásajánlatok