- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
atike #116407 üzenetére
jóvan, persze, engedjünk már össze egymással egy szépirodalmi művet
- A forditonak valasztania kell a hatasaban hasonlo kifejezesek ,jelentesek, tartalmak atadasa, vagy a vers ritmikajanak megjelenitese kozott. -
meg azt, hogy
- Stephane, kecsesen tartsa ki az öklét és nyújtsa ki a középső ujját. Kiváló. -
nevetséges.. míg előbbinek átfordítása más nyelvekre 100%-os megőrzéssel szinte esélytelen, utóbbit vígan. és aki erre is legyint..
hát az pl Viszlát : )annak idején én éreztem magam kínosan már a végén, amikor olyan leszinkronizált zöngeményekkel, különlegességekkel próbáltam megpuhítani és jobb belátásra bírni a topikunk legnagyobb fordítás-ellenzőjét, mint ugye pl a shop stop 2-ből a legrondább görény vagy az egész földön, mégis párosával veszekednek rajtad a nők szopd ki a faszt - és nem....
csak az végtelenül szánakozó mosolyt láttam a velem szemben lévő arcon és nem tudtam végül vele mit kezdeni. akkor sem, és ma sem
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Kuponkunyeráló
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- 27% Számla! ASUS TUF Gaming Z790-BTF WIFI Alaplap
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- 27% Számla! Sapphire RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- Asus RTX 3060 12GB Dual V2 OC 192bit
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS érintő Ultra 7 165H RTX 2050 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest