Hirdetés

Aktív témák

• puttputt
    őstag

Tegnap két filmet néztem meg este. Direkt terveztem így, ezt a "szimultán gyönyört", mert már előzetesen rájuk akadtam, s be is igazolódott a gondolatom...
    Az első a Gyilkosság online c. film. (Ld. port.hu leírás.) (Ez a "Gyilkosság telefonhívásra" és sorolhatnám tucatfilmek egyik kevésbé neves szereplője... Az FBI online bűnözés ellen folytatott harcát óhajtja ábrázolni (lejáratni? :DDD ). A legjobban az tetszett, mikor az esetek közben az ügynökök ültek a székeikben, tárgyaltak, de valójában semmi sem történt... amatőr egy film, nem vitás. A végét jól megcsinálták, az rendben volt..., meg tulajdonképp az alapötlet sem rossz, lehetett volna vele mit kezdeni.
    A másik "fantasztikum" a Shredderman Rules c. film. (Atomember? :F ) Már sejthető, miért mondtam, hogy a két film rokonságban áll. Az első is meglehetősen "parodikus" elemeket tartalmaz "egy témára" helyenként, ez pedig annak készült. Érdekes lenne kitérni a két film közti párhuzamokra, de nem éri meg a fáradtságot, hisz a rövid ismertetők elolvasása után ki lehet következtetni. :D
    Pontozás? Miért ne: 1. 10/6
    2. 10/4

(A magyar címekkel mindkét esetben gondom volt... az elsőnek lehetett volna ez: "Gyilkosság gomnyomásra" (klikkelésre), a másodiknak "A Szecskázó"... némileg jobban hangzottak volna, ill. több közük lett volna az eredetihez.)

Aktív témák