Hirdetés
-
LOGOUT
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wyll
őstag
válasz
Directors #1473 üzenetére
Nekem nagy kedvenc az Igazából szerelem. Karácsonyi is, vicces is, de életszerű is. Valahogy ebben a filmben minden benne van. Viszont lehet, hogy megy a tv-ben is, ezt én nem tudom, mert nagyon ritkán nézem.
Bár nem karácsonyi, de az Életrevalók-at is igen tudom ajánlani, két nem hétköznapi ember nem hétköznapi barátságáról.
(Hasonló módon nem-amerikai, és kicsit művészbe hajló film a Ruby Sparks, de tetszett, mivel nekem egészen újat tudott mutatni. A végére azért van benne romantika is, egy csepp izgalommal.)Bor, mámor, Provence - egy vidéki suttyóból nagyhallá lett nagyvárosi bróker újra rátalál a gyökereire. Szép képek. Franciaország. Romantikus szál is van benne. Russel Crowe. Remek.
A gyerkőcök nem tudom mekkorák, de ha még nem láttátok, igazából mindegy is, a Kung Fu Panda még nekem is belopta magát a szívembe. (Az első része.)
A Merida, a bátor is gyermek-kaland-3D-de-jó kategória. Erre utal 7.3-as imdb értékelése is.Nade vígjátékot is kértél. Ezek az amerikai műanyagok kevésbé hagynak nyomot bennem, de legutóbb a Testcseré-nek sikerült elérnie, hogy kétszer is megnézzem. Mondjuk kisgyerekek lehet, nem értenék a dolgot. (Ja és ha már vígjáték, akkor Másnaposok 1 ill. 2, és nemkülönben Randiguru (utóbbi egyben romantikus is!).)
Amúgy a PH!-s filmes közösség szerinti legjobb filmeknek van külön oldal is!
Az Életrevalókat eredeti hanggal ajánlanám inkább, a többinél ez nem létfontosságú, sőt a Kung Fu Panda szinkronja kifejezetten jó lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Projektor topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
- Motoros topic
- Apple asztali gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest